Kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović, koji je već godinama unazad jedan od najvećih hitmejkera na estradi, prije nekoliko godina oženio se mladom pjevačicom Zoranom, koja od tada ponosno nosi njegovo prezime. 2018. godine su napravili svadbu na kojoj je bilo pola estrade. Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Viki Miljković, Stoja, Mile Kitić, Jana, Vesna i Đole Đogani, Cvijetin Nikić, samo su neka od imena pjevača koji su se u tada okupili da proslave vjenčanje poznatog kompozitora i tekstopisca.

Steva Simeunović

Čovjek čiji autorski rad stoji iza hitova kao što su “Za nas kasno je”, “Bela ciganka”, “Okovi”, “Sama i nervozna”, “Kraljica trotoara”, “Nema ništa, majko, od tvoga veselja” i nebrojeno drugih pesama koje su ušle u istoriju popularne muzike, oženio je mladu pjevačicu iz čiste ljubavi! Iako je između njih velika razlika u godinama, to se ni ne primjećuje budući da se fantastično slažu. Podsjetimo, pjevačica Zorana Simeunović, supruga poznatog kompozitora Stevana Simeunovića otkrila je jednom prilikom da joj je neostvarena želja da bude učesnik u takmičenju “Zvezde Granda”, kao i da joj smeta kad joj kažu da je mršavica. Tom prilikom otkrila je i da je razlog što se nije prijavila- njen muž.


– Znate šta je šteta? Ne daju mi da idem u “Zvezde Granda”! Kada me je suprug pitao kada ću da nastavim sa muzikom i do kada će da traje tvoja pauza, ja sam rekla do “Zvezda Granda”. Rekao mi je odmah “Zorana, molim te, stvarno ne bi bilo fer”. Bila sam jako tužna, ali sam shvatila da zaista ne bi bilo fer prema drugim takmičarima zato što bi svi smatrali da imam prednost jer sam supruga kompozitora. Rekao mi je samo da izdam album i da će sve biti okej- ispričala je Zorana.

 

A ona je sada objavila fantastičnu fotografiju koja je njene pratioce bacila u trans. Naime, mlada pjevačica je pozirala pored predivnog konja, a bijela haljina joj zaista prelijepo stoji.

Oglasi - Advertisement