Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević već dugi niz godina uživaju u izuzetno harmoničnom braku, koji je postao sinonim za pravu ljubav. Njihova romantična priča započela je u vrtlogu strastvene veze, dok su se oboje nalazili na vrhuncu svojih umetničkih karijera. Ova izvanredna kombinacija glumca i pevačice iznenadila je javnost, ostavljajući snažan utisak na sve.

Uprkos sadašnjoj idiličnoj slici njihove ljubavi, nije sve bilo tako jednostavno u početku. Ivan i Jelena su se sreli dok su već bili izuzetno poznati, suočeni s ogromnim pritiskom medija. Pevačica se priseća da je početak njihove veze bio izuzetno stresan, naglašavajući da, s vremenom, shvatajući iz ove perspektive, nisu adekvatno nosili sa svim izazovima koje su im postavljali mediji.

Na vrhuncu popularnosti, nakon godinu dana zabavljanja, par je podlegao pritisku i rastao se, jer nisu više mogli podneti neprestanu pažnju javnosti koja ih je smatrala jednim od najinteresantnijih parova. Međutim, nakon raskida, Jelena je dobila neočekivan poziv od Sergeja Ćetkovića, svog prijatelja i poznatog pevača. On je napisao pesmu “Da mi je da se vrati moj dragi” posebno za nju, osjećajući njen emotivni teret nakon prekida.

“Rastali smo se, ali emocije nisu izbledjele. Zato nisam mogla pevati takvu pesmu, ne želeći biti ‘jadnica’ koja sanja povratak Bosiljčića”, iskreno je podelila Jelena svoja osećanja tada. Kroz godine su naučili nositi se s izazovima, postali su najveća podrška jedno drugome, a vrhunac njihove ljubavi je njihova kćerka Nina, koju sve češće srećemo u javnosti zajedno sa roditeljima.

Preporučujemo