Anabela Atijas se nakon duže pauze odlučila vratiti na javnu scenu i nataviti graditi svoju karijeru tamo gdje je stala prije pauze. Ona je napravila pauzu od dvije godine u muzičkoj karijeri, a na javnu scenu se vratila sa svojim novim duetom. Kako je sama rekla, razlog tome su ponude pjesama koje njoj i njenom temperatmentu i karakteru baš ne odgovaraju i ne leže.

SCANDAL! intervju! Anabela Atijas: Čestitala sam Marku rođenje ćerke!

– Izgleda da me kompozitori koji mi šalju pesme pogrešno procenjuju, ne biste verovali šta mi ljudi šalju. Ili neke najnežnije balade, teško da za ono što sam čula mogu reći da sam to ja – kazala je Atijasova

Anabelina starija kćerka Luna Đogani je odlučila da krene njenim sotpama, pa su je mediji upitali da li će i njena mlađa kćerka Nina zakoračiti u svijet muzike i da snimi duet sa svojom mamom, Anabela kaže:


– Neće se sigurno nikada desiti zato što volimo dve potpuno različite vrste muzike, mada nikad se ne zna (smeh), ali mislim da ne treba da mešamo babe i žabe. Ako bi se desilo da ona sutra zaplovi u te vode treba da gradi svoj pravac i svoju priči. Ne treba da ulazi ono u čemu sam ja, a ono što ona voli, pa ja bih bila smešna u tome – kazala je ona.


Iako ona ima dugogodišnju stabilnu vezu sa svojim izabranikom Andrejom Atijasom, pjevačicu su povezivali sa njenim mlađim kolegom , Aleksandrom Misojčićem Xanderom sa kojim je imala nekoliko nastupa tokom njene ljetne turneje, ali Anabela više ne mari za to i sve shvata kao – šoubiz.

– Nemam više problem sa tim, apsolutno se više ne pravdam. Očigledno je da ljude sve to u vezi sa mnom zanima i ne smeta mi zato što sam ja sada toliko posložila sve u svojoj glavi i shvatila kako sve to funkcioniše. Ide to uz ovo čime se bavimo, pa nismo izabrali da se bavimo poljoprivredom ili ne znam ni ja čime, već javnim poslom – ispričala je Anabela za domaće medije.

Preporučujemo