Životna saga mladića po imenu Kori Gembl, koji je zalutao u uzbudljivi vrtlog života zahvaljujući susretu s poznatom Kris Džener, postala je iznimno fascinantna i intrigantna. Kada je pre nekoliko dana samozatajno zakoračio na glamuroznu proslavu rođendana Leonarda Dikaprija, Kori Gembl privukao je pažnju široke javnosti. Na toj ekskluzivnoj žurci, pratnja mu nije bila ni manje ni više nego Kris Džener, žena koja ga prati korak po korak.Mnogi su naveli da se Kori možda oslanja na Krisinu slavu, te da je spreman podnositi sve izazove radi luksuznog načina života koji mu ona pruža.

U početku veze, mnogi su sumnjali u iskrenost njihove ljubavi, sugerirajući da je Kori Dženeru služio isključivo kao nekakav “asistent”. Dodatnu vatru na tu spekulaciju dodalo je Krisino priznanje da ne može bez intime, što je samo produbilo kontroverze oko njihove veze. Pa, ko zapravo stoji iza ove veze, i kako je Kori osvojio srce Kris Džener?

Kori Gembl je Afroamerikanac poznat kao televizijska ličnost i influenser na društvenim mrežama, a najviše ga prepoznaju po vezi s globalno poznatom TV zvezdom Kris Jenner. Još od kako se upustio u ovu vezu, Kori postaje predmet raznih online razgovora, šireći se poput viralne pojave na platformama kao što su Twitter i Instagram. Njegov Instagram nalog trenutno broji više od 755.000 pratilaca, dok ga na Twitteru prati impresivnih 26.000 ljudi. Osim toga, povremeno se pojavljuje i u popularnoj reality TV seriji “U korak sa Kardašijanima”.

Datum rođenja mu je 10. novembra 1980. godine, a svet ga je dočekao u Atlanti, gde je i odrastao te pohađao srednju školu. Nakon sticanja srednjoškolskog obrazovanja, Kori se upisao na prestižni ‘Morehouse College’, gde je završio studij poslovnog marketinga. Diplomiravši, zakoračio je u svet zabave i pridružio se timu Scootera Brauna, menadžera svetski poznatog kanadskog pop zvezdnika Justina Biebera. Danas, Kori Gembl obavlja funkciju menadžera turneje u kompaniji ‘SB Projects’, koja se bavi zabavom i marketingom, a u vlasništvu je upravo Scootera Brauna.

Sudbina je spojila Kori Gembla i Kris Džener na Ibici u Španiji, gde su se upoznali na glamuroznom okupljanju povodom 40. rođendana uglednog italijanskog modnog dizajnera Rikarda Tišija. Njihova romansa započela je u novembru 2014., a od tada su viđeni u različitim situacijama, što je samo doprinelo rastućoj popularnosti Korija. Godine 2015., par se pojavio na proslavi 50. rođendana časopisa Cosmopolitan u “Isabel” u Zapadnom Holivudu u Kaliforniji. Njihova zajednička pojava na ‘Met Gala’ 2016. godine privukla je pažnju, dok je odnos prolazio kroz uspone i padove, s nekoliko prekida i ponovnih pomirenja.

U avgustu 2018., šuškalo se o njihovom veridbi nakon što je Kris primećena s velikim dijamantskim prstenom. Na pitanje o prstenu, Kris je ostala misteriozna, ostavljajući medije uzbunjenim spekulacijama o mogućem trećem braku. Kasnije je demantovala ove glasine, ističući da nema planova za ponovni put do oltara.

Kris Džener, poznata po otvorenosti o svom privatnom životu, posebno kada su u pitanju intimni odnosi, otkrila je detalje iz svog ljubavnog života u knjizi iz 2011. godine. Ona je opisala svoj odnos s bivšim Todom Votermanom kao strastven i otkrila da nisu birali mesto ni vreme za svoje ljubavne trenutke. Kris je svesrdno delila svoje iskustvo u kolima, na teniskom terenu, pored bazena, u garaži, na stepenicama – praktično bilo gde i kad god požele.Jedna posebno zanimljiva anegdota proizašla je iz situacije kada je Kris, kako bi sačuvala intimni trenutak sa svojim partnerom, izbacila snimateljsku ekipu rijaliti serije “U korak sa Kardašijanima”. Ova neobična scena odigrala se u Kajlinom uredu, dodatno potvrđujući Krisinu neustrašivost kad je u pitanju ljubavni život.

Pre nego što se upustio u romansu s Kris, Kori je bio u vezi sa Šeri Bušanan, koja ga je 2010. godine optužila za uznemiravanje, rezultirajući izdavanjem naredbe o zabrani prilaska. Kori je, međutim, stekao reputaciju “dobrog dečka”, poznatog po suzdržanosti od alkohola i zabave. Često se pominje kao osoba koja se brine o članovima porodice Kardašijan.U zaključku, životni put Korija Gembla predstavlja zanimljivu priču o usponima i padovima u svetu slavnih, a njegova veza s Kris Džener nastavlja intrigirati i oduševljavati široku javnost.

Preporučujemo