Stan Ane Sević odiše nevjerojatnim glamurom koji doslovno ostavlja bez daha. Smješten usred srca grada, svaki kutak pažljivo je osmišljen i uređen kako bi stvorio savršen sklad. Pevačica Ana Sević, otkako je stupila u brak sa Danijelom Nedeljkovićem, uplovila je u mirnu luku i trenutno živi život iz bajke. Kao majka troje djece, posvetila se obiteljskom životu, a njezina oaza mira uređena je s iznimnom pažnjom prema svakom detalju.

Sa suprugom, njihovom dvoje djece i ćerkom iz braka sa pevačem Darkom Lazićem, Ana živi u izuzetno luksuznom stanu na Vračaru. Prilikom uređenja stana, njezina najvažnija briga bila je da prostor bude prilagođen djeci. Svaki komad namještaja pažljivo je odabran kako bi se savršeno uklopio u prostor, stvarajući istovremeno udobnu i iznimno elegantnu atmosferu.

Dnevni boravak dominira prostranom crnom kožnom garniturom, dok zidove krase moderne slike, a cijeli stan obasjava svjetla tonovi. No, vjerovali ili ne, Ana je unutar stana čak uredila bazen! Na Instagram Storyju je jednom prilikom podijelila kako izgleda bazen dok su radovi još bili u tijeku. Oduvijek je sanjala o spa centru u svom domu, a Danijel je već prije njezina porođaja započeo radove na ovom luksuznom dodatku. Procjenjuje se da je za ovaj luksuz potrošio gotovo 50.000 evra. Sada će Ana moći uživati s djecom u privatnosti svoga doma, što joj je posebno važno s obzirom na to da je Simeon još premalen za daljnja putovanja, kako je izjavio izvor blizak pevačici nedavno.

S druge strane, Ana također posebno voli veliki garderober uređen u zlatnim nijansama. Poznata je po svojoj pažnji prema svakoj odjevnoj kombinaciji, a njezini stilski izbori često služe kao inspiracija drugim djevojkama.

Preporučujemo