Kada je u pitanju alkohol i ovisnost o istom, trebalo bi se shvatiti i pristupiti prema njemu jako ozbiljno i adekvatno. Sve je više slučajeva alkoholizma, što nerijetko dovodi do razdora u porodici. Naš muzičar Predrag Peđa Jovanović odlučio je da javno progovori o tom problemu i o tome kako ga je njegova dsupruga Ana Jpvnović ostavila kada mu je najviše trebala i kada je imao velike probleme sa alkoholom

On je rekao da su mu najveći motiv da se riješi tog poroka bila njegova djeca i muzička karijera, a kako kaže, sa svojom bivšom suprugom je ostao i dalje u kontaktu.

SVI MU ZAVIDE! Ana je žena Peđe Blizanca - Rodila mu je TROJE DECE, a i dalje je BOMBA! (FOTO) | Najnovije vesti - Srbija danas

– Imao sam period u kom sam previše pio. To je bila, da tako kažem, jedna mračnija faza u mom životu. Nikada ne bih voleo da se vratim u to vreme. Često sam pio, a onda sam shvatio da je to nešto što mi nikakonije potrebno. Rešio sam da se trgnem i okrenem zdravim navikama. Sada pijemo samo vodu i mogu da kažem da se super osećam. Prelomni momenat da ostavim piće bio je moj razgovor sa samim sobom. Bog mi je dao šansu da sada napravim nešto od sebe i tu nema mesta neozbiljnosti. Želim da budem bolji roditelj, bolji na svim poljima – priča Peđa i nastavlja:

– O devojci ne bih da pričam, mogu samo da kažem da sam ispunjen i na tom planu. Moja bivša supruga ima pravo da radi šta hoće… Ima prava da bude s kim hoće i želi. Ko sam ja da se u te stvari mešam. Mi smo u super odnosima, imamo troje dece… Sada je sve u redu među nama i to je bitno. S Anom se svakodnevno čujem. Ona je sjajna osoba, ne bih mnogo da pričam o njoj, ali ako je pominjemo, u celoj priči sam ja kriv za rastanak. Ostavila me je baš u tom periodu kada sam preterivao u piću. Nije mogla da me trpi, to niko ne bi mogao niti bi trebalo da trpi. Moj savet svim ženama je da se odmah sklone od partnera-alkoholičara. Tu nema ničeg dobrog. Ko bi voleo da ima alkoholičara u kući. Bio sam nemoguć tada i razumem što je otišla.

Preporučujemo