Mama ove djevojčice joj je za Noć vještica u jednoj pop-up prodavnici kupila Kloi i od tog trenutka trogodišnja Amerikanka Briar bez nje ne izlazi iz kuće, iako većina druge djece čim ugleda ovu lutku brizne u plač ili pobjegne. I osim što izgleda zastrašujuće, Kloi ima dodatne opcije; pa pritiskom na jedno dugme oči joj svjetle crveno, a drugo dugme pokreće njeno djetinjasto kikotanje koje polako prerasta u zli demonski smijeh.

Međutim, maloj Briar Kloi predstavlja ono što ima većina njenih vršnjaka, to je ona jedna igračka koja može da ih smiri i utješi, pa djevojčica svako veče vodi svoju Kloi u krevet…

– Kada je ljudi na ulici vide sa tom lutkom, i oni počnu da me gledaju čudno, a većina dece plaši se da prođe pored njih dvoje ! – rekla je mama Britani, koja, kaže, “često mora da objašnjava zabrinutim prolaznicima da djevojčica obožava zastrašujuću Kloi”.

 

Njena mama je objasnila da je to bila ljubav na prvi pogled i odmah je zamolila da je kupi. Za razliku od starije sestre, trogodišnjakinja je oduševljena njenom novom drugaricom bez koje ni ne izlazi, a kod kuće je tuče, češlja i presvlači.

– Čak je insistirala da je povedemo kada smo išli u Diznilend, a kada sam joj rekla da ne može, odgovorila je: „Ali ja sam njena mama i potrebna sam joj!“ Britani je objasnila. – Podelila sam njene fotografije na Fejsbuku, a objava je odmah postala viralna jer niko nije mogao da veruje da je lutka nije uplašila – rekla je majka za Metro, ​​dodajući da su ona i njen suprug oduvijek voljeli Noć vještica; ali samo zabavnu stranu praznika; kostime i slatkiše.

Preporučujemo