Pjevačica Zorica Marković je oduvijek ponosno govorila da je odrasla u Kosjeriću i nikada to nije željela da krije. U navedenom selu danas živi njen brat Milan Marković sa svojom porodicom i domaći mediji su odlučili da ih posjete, ali on i njegov sin nisu bili raspoloženi ni za kakav razgovor.

ZORICA MARKOVIĆ ŽIVI PUNIM PLUĆIMA: Vodim ljubav češće nego prije operacije srca - ExpressZORICA MARKOVIĆ ŽIVI PUNIM PLUĆIMA: Vodim ljubav češće nego prije operacije srca - Express
– U ovoj kući sam ja gazda, nemamo o čemu da pričamo, bežite napolje sa mog imanja – drsko je odbrusio Milan našoj ekipi, dok je njegova supruga bila ljubaznija.

– Jednom sam primila novinare u kuću i ispao je haos, zbog toga je Milan ogorčen. Taj tekst uticao je na naše porodične odnose. Sa Zoricom sam u dobrim odnosima, ja sam u ovoj kući snaja. Ona je rođena u staroj kući, koja je srušena, nalazila se ovde u dvorištu, gde je sada cveće. Dolazi, ali ne često – završava Milanova supruga.

Njihove komšije su otkrile da je Zoricin prvi muž preminuo prije 13 godina. On je živio u selu Jelen Do, gdje je odrastao i njihov sin Dejan. Mještani ovog sela su priznali da je pjevačica ostavila Milojka sa djetetom, kako bi ona mogla da se posveti karijeri, ali su ipak imali samo riječi hvale za nju.

Jedna od mještanki sela je objasnila kako je došlo do toga da Dejan odrasta sam s ocem.


– Zorica i Milojko su počeli vezu dok je ona bila jako mlada. Pobegla je kod njega. Ona je pevala, a on je bio lokalni harmonikaš. Udala se i rodila Dejana sa 15 godina, bila je prvi razred srednje škole. To je funkcionisalo kratko, želela je da napreduje u karijeri, htela je da ide dalje. Pozvala je i Milojka sa sobom, da idu kao porodica, ali on nije mogao. Morao je da ostane u porodičnoj kući. Njegov brat bio je vojno lice i pošto je on bio van kuće, Milojko je morao da ostane u porodičnom domu. Tada su se dogovorili da on ostane sa Dejanom, a Zorica je krenula da ganja karijeru – ispričala je sagovornica i dodala da pjevačica nikada nije zapostavila sina.

– Ne znam ja kakvi su njihovi odnosi danas, znam da se ona uvek trudila oko njega. Redovno je slala novac i pokušavala da nadomesti vreme koje ne provodi sa sinom. On je sada ostvaren čovek, živi u Arilju sa suprugom i decom – zaključila je ona.

Preporučujemo