Danas se dotičemo priče koja koja je šokirala mnoge, iako nije nepoznanica da današnji parovi odlučuju živjeti sa roditeljima ono što vam danas prenosimo je u najmanju ruku bizarno!

Losa ekonomska situacija koja vlada u našem regiona jedna je zasluženih stvari zbog koje se mnogi mračni parovi pri stupanju u svetu zajednicu odlučuju za život sa roditeljima od supruga ili supruge, iako to ne mora biti nužno loša stvar u ovoj današnjoj priči iznosimo detalje koji su šokirali javnost i čitaoce.

Sve počinje tako što se roditelji počinju mješati u život dijece u toliko mjeri da oni izgube određenu dozu privatnosti i počnu osjećati pritisak, često pod tim pritiskom mladi bračni parovi puknu i okončaju svoju vezu.

Priča dolazi iz Pančeva, započinje tako što je svekar ostao sa snahom jedan dan dok je njegov sin bio na poslu. Milica je u to vrijeme imala novorođenče za koje je po čitav dan brinula, jednog trenutnka beba je počela plakati te je Milica odlučila da nahrani bebu, ono što je uslijedilo natjeralo je Milicu da odmah pozove muža. Kako je svekar također bio tu, očekivano, Milica se okrenula i zaštitila grudi dok je beba dojila.

Milan, njihov svekar je to sve promatrao i odlučio dobaciti komentar koji je Milicu zgrozio, izjavio je kako je beba super uhranjena i da to nije nikakvo čudo s obzirom na to kako jede iz tako lijepih grudi. Milica je ostala šokirana komentarom koji je Milan dobacio i odmah je odlučila pozvati muža, za nikakvo čudo samo nekoliko dana nakon toga, bračni par je odlučio otići i živjeti kao podstanari.

Preporučujemo