Bivša djevojka pjevačaVlade Georgijeva, ANdrea Mugoša, sa ovim pjevačem je provela samo dva mjeseca u emotivnoj vezi, ali iako su im svi previđali blistavu i lijepu buduućnost do toga ipak nije došlo i oni su odlučili da svako krene svojim putem i da im se raskrste putevi. Prije nego što se ovaj pjevač skrasio sa svojom sadašnjo izabranicom MilicomSamaradžijom, a nakon raskida sa Ireno Market, ovaj popularni pjevač je ljubio atraktivnu crnku iz Crne Gore, za kojom je cijeli region uzdisao i ludio tada.

Niam,e ovaj pjevač i Andrea su bili u ljubavnoj vezi 204. godine, a njihova ljubavna veza, iako o njoj nije poznato mnogo detalja, bila je pod budnim okom javnosti i domačih medija. Ova lijepa glumica, koje se publika sjeća po ulozi služavke porodice Bačić u popularnoj seriji „Budva na pjenu od mora“ , navodno, kako su pisali domaći mediji nije mogla da podnese turbulentan način života pjevača.

 

Po svemu sudeći, atraktivna Andrea je odlučila da ostavi Vlada:Andrea Mugoša - Kurir

– Andrea je prva devojka s kojom se Vlado viđao nakon raskida s dugogodišnjom emotivnom partnerkom Irenom Market. Njih su upoznali prijatelji i sve je krenulo baš onako kako su oboje želeli, ali nije potrajalo. Mladoj glumici nije se svideo njegov način života, a i sve više je dolazilo do mimoilaženja stavova. Iz dana u dan to je bilo sve izraženije. Andrea je saopštila Georgievu da je najbolje da se ne viđaju, a njegov ego mu nije dozvolio da je ubeđuje u suprotno – rekao je anonimni izvor za domaće medije, pomenute godine kada se ova par razišao i svako nastavio svojim putem.

Preporučujemo