Legenda narodne muzike, Jašar Ahmedovski se ne pojavljuje skoro nikako u javnosti, pa je zato za vrijeme gosovanja na jednoj TW emisiji, odlučio da otvori dušu i pogovori o svom privatnom životu. On je pičao o najsretnijem preiodu svog života, o djetinjstvu, pa je tako otkrio da je jo tada znao čime želi i čime će se baviti u budućnosti. On je još govoio o gubitku svog brata, koji je tragi*no izgubio život u saobraćajnoj nesreći, o kolegama, karijeri. On se također dotakao i jedine njemu neosttvarene želje, a to je da postae otac.

Jašar Ahmedovski

‒ Mlad sam se oženio, bila je to velika ljubav. Zaista volim decu, trudili smo se, ali nije nam bilo suđeno. Sada smo možda u procesu usvajanja, ali obavestiću vas o svemu kada dođe vreme. To je jedina stvar koju nisam uspeo da ostvarim u životu.

On je svoju suprugu Snežanu upoznao jako mlad. Imao je samo 18 godina. Ona j došla sa svojom dugaricom da ga sluša kada je imao nastup, sa svojom kolegicom Lepom Lukić, u Beogradu. On i Snežana su bili zajedno već 20 godina kada su odlučili da ozvaniče svoju vezu.

<p>: Potomstvo je jedina stvar koju nije uspeo da ostvari u životu</p>
‒ Na brak smo se odlučili jer su je mediji stalno zvali „nevenčanom suprugom“. Ali, ako postoji ljubav, meni papir ništa ne znači. Imali smo neko slobodno vreme, pa sam rekao hajde da se venčamo. Nismo pravili svadbu jer sam toliko svadbi otpevao da mi je to dosadilo. Samo smo napravili ručak.<p>: Potomstvo je jedina stvar koju nije uspeo da ostvari u životu</p>

‒ Srećni smo zajedno, stalno putujemo, uživamo. Jedino što nam nedostaje su deca. Pokušavali smo, išli svuda, ali nije uspelo. Nismo mogli da dobijemo dete. To nam je velika želja – rekao je pevač jednom prilikom i dodao da razmišljaju o usvajanju jer mnogo voli decu. Uskoro bi ta želja mogla i da se ostvari.

Preporučujemo