Jelena Karleuša se nalazi na pragu pomirenja sa svojom kolegicom Marijom Šerifović, a razlozi prekida njihovog prijateljstva i prestanka praćenja na društvenim mrežama ostaju obavijeni misterijem. Spekulacije su se pojačale kada je Jelena isticala da njeni koncerti privlače veću publiku od emisije “Zvezde Granda”, koja je istovremeno bila emitirana na dvije različite televizijske postaje. Šerifović je zajedno s Cecom, Karleušinom ljutom suparnicom, kasnije na svom Instagram profilu objavila grafikon koji prikazuje udjele njihovih televizijskih emisija.

Čini se da Jelena Karleuša nije bila spremna oprostiti Mariji Šerifović zbog objave gledanosti, što je dovelo do toga da je Šerifović izbrisana iz kruga prijatelja koje je Jelena pratila na društvenim mrežama. Unatoč tome, nakon ovog skandala, čini se da je Karleuša odlučila ući u novu godinu s promijenjenim pristupom i ponovno uspostaviti prijateljstvo s Marijom. Na njenom Instagram profilu nedavno se pojavila fotografija snimljena na događaju prije pola godine, što mnogi tumače kao mogući znak pomirenja. Sada ostaje vidjeti hoće li ovaj potez doprijeti do njezinih bivših prijatelja i hoće li doći do stvarnog pomirenja.

Nedavno je Marija odgovorila na novinarsko pitanje o njihovom odnosu, izjavivši: “Nemam problema s Jelenom Karleušom, a ako ih ima, mislim da bi svi trebali znati. Ovo je moj jedini odgovor. Mislim da postoje važnije stvari u životu koje treba podržati, a kad se kamere uključe, uvijek ću biti uz nju. Ako ima problema, neka ih sama rješava.” Jelena je nedavno otkrila da nije čestitala Mariji na dolasku djeteta, ali je sve znala vrlo rano.

“Još uvijek nismo razgovarale, ali planiram je nazvati i uputiti joj čestitke. Bila sam upoznata s njezinim planom prije tebe, prije nego što je objavila dobre vijesti. S obzirom da sam jedina čuvala tajnu čak i kada je bila ljuta, želim joj javno izraziti čestitke. Vjerujem da će biti izuzetna majka i znam koliko to želi. Vjerujem da će Verica biti divna baka.”

Preporučujemo