U sljedećem dijelu našeg današnjeg članka, usredotočit ćemo se na domaće slavne osobe, koje, moramo priznati, nisu često u središtu domaćih medija. Ovdje ćemo vam predstaviti ljubavnu priču između uspješnog skladatelja i njegove supruge, koncertmajstorice “Beogradske filharmonije” koja virtuozno svira violinu. Ova prekrasna priča o ljubavi započela je davne 2010. godine, obasjana notama strasti i melodijama srca. Tri godine kasnije, odlučili su okruniti svoju ljubav brakom, izmijenivši zavjete u intimnoj atmosferi vlastitog apartmana.

Interesantno je napomenuti da su lokalni mediji donijeli priču o tome kako su mladenci dobili ovaj stan kao dar od oca mladenkine, poznatog Bokija Miloševića. Još jedna zanimljiva činjenica je ta da mladenka nije morala mijenjati svoje prezime nakon braka, jer je njezino djevojačko prezime bilo identično onome njezinog supruga.

Tijekom cijele svoje veze i braka, ovo dvoje zaljubljenih supružnika bili su jedno drugome neizmerna podrška. Vrhunac njihove ljubavi stigao je u obliku njihova sina, predivnog dječaka po imenu Vanja. Vanja je posebno značajan jer je Ksenijino prvo dijete, dok njezin suprug iz prethodnog braka ima dva sina, Luku i Ognjena. Ovi dječaci dijele dubok i blizak odnos sa suprugom svoga oca. Upoznavanje Ksenije dogodilo se nakon Marijinog sudjelovanja na Eurosongu, a taj period u njezinom životu poklapao se s krajem njezine prethodne emotivne veze.

Na samom početku njihove veze, suočavali su se s nekim izazovima, ne zbog nedostatka ljubavi, već zbog emocionalnog prtljaga koji je Mare nosio iz svoje prošlosti. Unatoč tome, Ksenija i Mare zajedno su nadišli te izazove uz iskrenu ljubav i međusobno razumijevanje. Danas, imajući čvrstu i otvorenu komunikaciju, njegova djeca neizmjerno vole Kseniju, a ona im uzvraća istom mjerom. Također, važno je napomenuti da je Ksenija bila bivša članica grupe “Beauty Queens”, koja je dugi niz godina bila povezana s pjesmom “Molitva”, kojom je Marija Šerifović trijumfirala na Eurosongu 2007. godine.

Preporučujemo