Kostimi svjetske poznate zvijezde Kim Kardašijan na Nedjelji mode koja se održala u Milanu su odisali glamurom, što je bilo i očekivano, ali se ipak jedan posebno izdvojio. Naime, Kim se pojavila na jednoj večeri u Milanu u leopard dizajnu od hglave do pete. Ona je na sebi imala samo providni bodi, preko kojeg je nosila korset i kratki šorts , i onda duboke čizme do sredine butina, mini torbicu i veliku bundu. Svakako, sve je bilo u istom leopard printu. Iako je kraljica dobrog stila, Kim je ovom kombinacijom zaista pomjerila granice, a jedno je sigurno, ovako nešto samo ona može da iznese, a da ne bude vulgarno, kič ili napadno.

 

Da bi sve bilo još zanimljivije, godine 2004. Jelena Karleuša objavila je album sa hitovima koji je posvetila svom bivšem suprugu Bojanu Kariću a fotografije pop dive upravo su podsjetile na pomenuto izdanje Kim Kardašijan. Budući da je u javnosti Jelena često isticala da je mnoge inostrane zvijezde kopiraju, nimalo ne bi čudila činjenica da se Kim Kardašijn toliko bavi karijerom Jelene Karleuše da je istraživanjem i sama došla ovih slika i iskopirala njen look.

Kako je Jelena izgledala na coveru tadašnjeg albuma pronašli su na sajtu Discogs.com koji se bavi diskografijama poznatih zvijezda.

 

Bojan Karić javnosti je bio posebno interesantan po braku sa Jelenom Karleušom, koji je trajao svega tri mjeseca. Nakon razvoda 2004. godine, biznismen se povukao iz javnosti, a 2007. godine ponovo je stao na ludi kamen. Tada je oženio Mašu Nikolić, sa kojom danas ima blizance Teodora i Taru. Ali i Jelena i Bojan su našli svoju sreću poslije razvoda. Maša Karić udala se za Bojana Karića 2007. godine, a iako je udata za člana porodice Karić, i ujedno sestra pjevačice Jovane Nikolić, Maša svoj život skriva od radoznalih pogleda i o njoj se malo toga zna.

<p>Poslužila kao primer velikim zvezdama</p>

Preporučujemo