U svetu je kao bomba odjeknula vest da su Šakira Pike prekinuli odnos jer je navodno nju prevario sa majkom saigrača Barcelone, sad su počeli da isplivaju rzani detalji čuvene afere. Pevačica Šakira i španski fudbaler Džerard Pike raskinuli su nakon 12 godina zajedničkog života jer ju je kako se spekuliše prevario sa majko saigrača Barcelone, nakon toga su se oglasili i potvrdili njihov raskid, te su zbog doobrobiti svoje dece koja su ima oni tvrde priotitet, zamolili za privatnost.

Naime, kako se priča Šakira je Pikea uhvatila u prevari sa Gavinin Anasi, majkom Pabla Gavija igrača Barekone, a uhvatila ih je na delu u svlačionici. Problemi u njihovoj vezi postoje već izvesno vreme, navode španski mediji ali sada je jedan neimenovani izvor istakao da se pozanti nogometaš iselio iz njihovog doma, kao i da je iznajmio stan u Barceloni. U međuvremenu sa svojim igračima iz kluba redovno posećuje noćne klubove i dobro se zabavlja. Dok sa druge strane iako se veruje da Pike Šakiru prevario sa majkom saigrača španski mediji tvrde da se prevare dogodila tokom jednog od izlazaka a da je devojka sa kojom je uhbaćen Suzi Kortez, manekenka, atletičarka i voditeljka i navijačica.

Suzi Kortez je dobro poznato ime u Brazilu u manekenstvu atletici i tv vođenju. Osima toga dobila je titulu Miss Bumbum 2015 godine . ZA one od vas koji ne znaju. „Miss Bumbum“ je takmičenje lepote koje se održava u Brazilu, a pobednica dobija nagradu za zadnjicu koja se smatra najvećom u zemlja. Kampinas, koji se nalazi u Sao Paulu u Brazilu, je trenutna lokacija kuće 32-godišnje. Aktivna je na Instagramu i ima skoro 58 hiljada ljudi, a drži i stranicu na OnliFans-u.

Preporučujemo