Milica Todorović je jedna od popularnijih pevačica mlađe generacije u Srbiji koja se javnosti prvi put predstavila u najpoznatijem takmičenju u regiji Zvedama Grnada 2005 godine. Milica je tada imala samo 15 godina ali je odnela pobedu i time postala najmlađa učesnica kojoj je to pošlo za rukom a uz to je sve do 2019 godine bila i jedina devojka koja je pobedila u ovom muzičkom takmičenju.

Sledeće godine je odmah izbacila dve pesme Reci ja i Upored me a onda počinje saradnju sa poznatim rediteljem Emirom Kusturicom i postaje glavna glumica u pank operi Dom za vešanje koja je samo u Parizu imala preko 30 izvođenja. Svoj prvi album je objavila 2009 godine a 2013 godine u saradnji sa Dušanom Bačićem snima duet Tri čaše koji posttaje njen najveći hit sve do 2014 godine kada snima ponovno duet sa Mc Yankoom podnazivom Moje zlato i ta pesma i dan danas drži rekord kao spot sa najviše pregleda na području bivše JU 150 miliona.

Pevačica je tražena za nastupe i koncerte i verovatno jako dobro zarađuje pa su mnig bili začuđeni kada su paparaci snimili kuću njenih roditelja u Kruševcu. Naime, kada je izbila pandemija korona virusa ona je iz Beograda otišla u rodni grad i bila sa svojim roditeljima jer se jako plašila da se ne razboli.

Kada su je novinari posetili da vide kako provodi dane u izolaciji i slikali kuću njenih roditelja su na društvenim mrežama krenula prozivke u kojima su korisnici osuđivali Milicu jer zarađuje jako dobro i u Beogradu se rasipa a rodna kuća joj nema ni urađenu fasadu.

Preporučujemo