Rijaliti Zadruga je dostigao svoj vrhunac u šestoj sezoni kada je produkcija odlučila na imanje u Šimanovcima da uvede nevjenčanu suprugu Zvezdana Slavnića koji je prije pet mjeseci kada je stigao u rijaliti iako je bio zauzet muškarac počeo ljubavnu vezu sa upola mlađom Anđelom Đuričić iz Crne Gore.

Zvezdan je izgubio glavu za svojom ljubavnicom i Anu je ostavio javno pred kamerama i planirao je sa Anđelom budućnost u spoljnom svijetu, ali se sada sve promijenilo. Zvezdan je nakon što je njegova supruga stigla u Belu kuću udaljio Anđelu od sebe i umiljava se Ani a Anđela je stavljena na stub srama.

Tokom emisije Pitanja gledalaca učesnik rijalitija Filip Car je otkrio kako je Đuričićka koja je bila učesnica i u pršloj sezoni Zadruge nakon izlaska po Beogradu vozala skupocjeni mercedes koji je imao američke tablice i koji pripada poznatom ugostitelju iz Beograda Pavlu Jovanoviću koji je i sam bio učesnik u Zadruzi. Na ovaj način je Filip aludirao da su Filip i Anđela u prisnim odnosma i da ona nikada nije ni bila svetica kakvom se predstavljala a sama Anđela je njegove riječi oštro negirala.

Ona je rekla kako je Pavle prijatelj njene kume a i njen a novinari su odmah pozvali Pavla i tražili njegov komentar. On je rekao da potvrđuje ono što je Anđela rekla u emisiji i da su njih dvoje samo prijatelji i da je obzirom da sam ima nekoliko auta jedno od njh posudio Anđeli dok je bila u Beogradu i ona mu ga je vratila u boljem stanju od onog u kojem je bio kada ga je uzela.

Preporučujemo