Jedan od korisnika sve popularnije društevne mreže Tik Tok, koji inače tvrdi da je putnik kroz vrijeme najavio je da će na planetu Zemlju 8.. decembra ove godine stići vanzemaljci. U posljednjih nekoliko mjeseci sve su veće i češće priče o dolasku i uopćeno postojanju vanzemaljaca i sve se otvorenije i direkttnije priča o tome.

Da, putovanje kroz vrijeme je moguće – no, postoji kvaka
Da priča bude još zanimljivja nego što jest je razlog taj što je istu prognozu imala i legendarna poznata proročicca Baba Vanga. Ona je vidvovnjakn+inja koji su mnogi nazvali i balkanski Nostradamusom. On je predskazala kako će tokom 2022. godine Zemljani imati prilike doći u kontakt sa vanzemaljcima. To ćese dogoditi tako što će na našu planetu pasti asteroid koji će donijeti novi i tuđi život. U nastavku vam donosimo datume, koje je on predvidio i koji bi mogli da budu prekretnica za našu buudćnost.

Putovanje kroz vrijeme moguće, rezultati su naučna fantastika"

Ovo isto je potvrdio i tako zvani vremenski putik koji je otkrio da će 8. decembra ove godine malo veći meteor pogodito Zemlju i da će taj isti meteor sa sobom donijeti do sada nepozante materije.

matematika.ba - Matematički model opisuje kako putovati kroz vrijeme
U snimku koji je on objavio na društvenoj mreži Tik Tok tvrdi da je on stigao iz 2671. godine i tako upozori na 5 datuma u budućnoszi od kojih stnaovnici Zemlje treba da strahuju.

22.11.2022. će po njemu doći do ek*plozije zvezde i nebo nad Zemljom godinama će biti osvjetljeno

8.12.2022. dolaze vanzemaljci na meteoru

20.12.2022. Zemlju pogađa raz0*an zemlj0*res jačine 9.8 stepeni Rihtera koji otvara krater u Marijanskom rovu i oslobađa neke ogromne morske nemani.

 

Ostaje nam da vidimo da li će ovaj putnik kroz vrijeme da pogodi sve datume.

Preporučujemo