Već 35 godina našu javnost zanima kako izgleda život najveće balkanske zvijezde Svetlane Cece Ražnatović unutar njene kuće u LjuticeBogdana 3. Nikad do sad Ceca nije otvorila svoja vrata i pokazala kako izgleda život unutar najpoznatije vile u Srbiji, ali i regionu. U ekskluzivnom igrano-dokumentarnom serijalu “Ceca i deca”, prva sezona serijala “Ceca show”, porodicu Ražnatović upoznaćete iz drugog ugla. Emitovanje ove emisije počinje 7. oktobra u večernjem terminu, a gledaoci će već u prvoj epizodi upoznati sve članove njene porodice.

– Već mesecima unazad kamere Ražnatoviće prate u stopu. Sa Veljkom su bili i na njegovim treninzima, mečevima, upoznali se sa njegovim privatnim životom daleko od očiju javnosti. Kako izgleda kada provodi vreme sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom. Kamere su imale prilike da zabeleže šta se sve dešava u životu Anastasije, s kim se druži, gde odlazi tokom dana, kako sprema pesme u studiju, odlazi na poslovne sastanke, fotografisanje za magazine i brojna druga dešavanja koja prate najmlađu muzičku zvezdu u Srbiji – objašnjava izvor koji je do detalja upućen u projekat i dodaje:

– Ceca će do sada otkriti veliki broj tajni iz života. Videćemo neke stvari iz bliske budućnosti koje su se dogodile u njenom životu i u potpunosti promenuli tok istog. Ali i evociraće događaje iz prošlosti koji su obeležili njen život. Osim toga, videćemo kako izgleda unutrašnjost kuće i kako funkcioniše život Cece i njene sestre Lidije koju javnost nikada do sada nije videla kako daje intervjue – dodaje izvor.

Kako je Ceca objasnila, ona sa nestrpljenjem očekuje da publici pokaže sovj dokumentarni program.

– U mom životu nije uvek sve bilo kako sam želela. Verzije mog života u javnosti ima raznih: pravih, lažnih, tendecioznih, izmišljenih. A kakav je zaista moja svakodnevnica daleko od scena i kamere? Koga ja istinski volim, ko me najbolje poznaje, u čemu uživam, ko me najlakše izbaci iz takta? I koliko se zaista trudim da mi život bude lep videćete u serijalu koji je pred vama. Nakon više od 35 godina karijre i javnog život otvara vrata svog doma za kamere koje će pratiti moju porodicu i mene. Dobro došli – izjavila je Ceca ovim povodom.

– Gledaoci će imati prilike da vide način mog života, samo što će ovoga puta biti intenzivnije, biće mnogo stvari pokazano iz mog života, kako to izgleda danas i kako je izgledalo nekada – ispričala je Ceca u najavi ovog serijala i istakla:

– Mislim da ću uspeti da se snađem, a za ostale članove porodice nisam sigurna, ali će se prilagođavati. Sada kada pokazujem svoj život, za mene je to jedno novo iskustvo. Oni rastu uz kamere i pratnju medija od kada su mi bili u stomaku – izjavila je Ražnatovićeva.

Igrano-dokumentarna serija koja će nositi naziv “Ceca i deca”, prva sezona serijala “Ceca show” upotpuniće zabavni dio programa na „Blic TV-u“, a gledaoci će imati eksluzivnu priliku da vide kako izgleda jedan dan u životu najpoznatije porodice na Balkanu.

Preporučujemo