Milan Kalinić, istaknuti voditelj i priznati glumac, svojim šarmom i talentom osvojio je srca gledatelja u brojnim televizijskim emisijama tijekom godina. Svaka njegova emisija ostavila je neizbrisiv trag u srcima gledatelja, čineći ga omiljenim voditeljem u zemlji. Nedavno je završio svoju posljednju emisiju, nazvanu “Survivors”, koja je izazvala mnoštvo emocija i rasplakala mnoge gledatelje.No, sada je došlo vrijeme za novo poglavlje u Milanovom životu. Milan je oduvijek javno izražavao svoju strast prema sportu, a sada je konačno pronašao način da spoji svoje dvije velike strasti – sport i liderstvo. Ovaj talentirani voditelj upravo se priprema za svoj prvi put voditelja sportske emisije, što ga ispunjava uzbuđenjem i radosti.U ovom novom koraku svog profesionalnog puta, Milan Kalinić ima potporu svoje supruge Sandre, kao i svojeg sina i kćeri. Sandra, kao dugogodišnja partnerica, uvijek je bila njegova najveća podrška u svim važnim životnim odlukama. Njihova obitelj zna koliko je Milan strastven prema sportu, i zato s veseljem podupiru ovaj važan pothvat.

Kao nacija koja diše sport, mi Hrvati živimo za sportske trenutke i pratimo uspone i padove naših sportaša s posebnim zanosom. Nekako se čini da je ta strast prema sportu u našoj krvi, možda je to razlog zašto je naš očekivani životni vijek nešto kraći u usporedbi s drugim europskim narodima, ali to nas ne zaustavlja.Milan Kalinić tvrdi da je jedinstvena karakteristika naše nacije ta što se kod nas svi sportovi prate s istim žarom i strašću. On, zajedno sa svojim kolegom Predragom Popovićem, koji dijeli istu strast prema sportu, planira voditi sportsku emisiju koja će točno odražavati strast i interes naših građana prema sportskim događanjima.Milan, osim što je uspješan voditelj, također je ponosan na svoj brak s Sandrom, koji traje već 17 godina. Imaju dvoje predivne djece, kćer Teu i sina Vuka, i shvaćaju da je smijeh ključan za očuvanje sreće i skladnog obiteljskog života.Nedavno je Milan otkrio da je na promociji svoje 16. knjige, pod nazivom ‘Samo tebe je vredelo sresti’, njegovu suprugu Sandru do suza dirnula još jedna izvanredna žena, novinarka i spisateljica Vesna Dedić. To je bilo posebno emotivno iskustvo za njih oboje, jer su Vesnini romani imali dubok utjecaj na njihov brak i život Sandre.

U znak proslave, promocija knjige održana je u prekrasnom ambijentu glavnog grada, uz prisutnost predstavnika medija, bliskih prijatelja, kolega i suradnika. Program je vodila popularna ličnost, sam Milan Kalinić. Zanimljivo je napomenuti da se promocija podudarila s košarkaškom utakmicom između rivala Crvene zvezde i Partizana. Milan, strastveni navijač Crvene zvezde, nije propustio priliku da se pojavi kao voditelj i izrazi svoje duboko divljenje prema Vesni Dedić i njenim knjigama.Sve u svemu, Milan Kalinić je osoba koja se ističe kako u svijetu zabave tako i u svom osobnom životu, te nastavlja inspirirati svojom strašću i predanošću.

Preporučujemo