Tamara Vučić je zajedno sa svojim suprugom Aleksandrom Vučićem, koji obavlja funkciju predsednika Srbije, započela svoju zvaničnu posetu Kini počevši od ponedeljka. Njihov raspored je ispunjen brojnim službenim obavezama, no uspeli su pronaći i malo vremena za uživanje u razgledanju znamenitosti u prestonici Kine, Pekingu. Njihovi kineski domaćini su im omogućili da posete veličanstveni Hram neba i čuvenu Pijacu svile.

Za ovu neformalnu priliku, Tamara Vučić je odabrala izdanje koje je istovremeno jednostavno i originalno, pružajući sofisticiranost bez preterane elegancije, a pružajući i određeni nivo udobnosti. Tamara je obukla sivu haljinu dužine do sredine lista u poslovnom stilu, s intrigantnim detaljima na rukavima i oko grudi. No, ono što je privuklo našu pažnju bio je njen izbor obuće – nosila je prelepe crne baletanke od pliša sa špicastim vrhom i elegantnom šnalom od cirkona.

Treba napomenuti da su baletanke ponovno postale popularne u svetu mode tokom prošle sezone, a ovaj model je zaista izuzetno svestran. Zahvaljujući niskoj peti, pružaju udobnost, ali ne narušavaju estetiku, već deluju vrlo prefinjeno. Stoga su pogodne kako za poslovne događaje, tako i za svakodnevne obaveze ili obične šetnje.Prva dama Srbije je svoj izgled dodatno upotpunila diskretnim nakitom, zadržavajući svoju prepoznatljivu frizuru s ležernim talasima u kosi.

Preporučujemo