Suzana Jovanović nedavno je zakoračila u svoju šestu deceniju života, i jednoglasno se može reći da nikada nije izgledala bolje. Njeno samopouzdanje i udobnost u vlastitoj koži vidljivi su u njenom širokom osmehu, dok pažljivo bira svaku odevnu kombinaciju za svoje javne nastupe. Publika je ostala bez daha kada je Suzana nedavno stala pred objektiv kamere u emisiji “Grand”, predstavljajući se kao prava srpska verzija Barbie lutke.

Njen stajling je bio više nego sugestivan na Barbiku, sa šminkom, frizurom i odećom u prepoznatljivim ružičastim i belim tonovima. Visoki plavi rep i ružičasta šminka činili su je gotovo kao mladu devojku, iako je prešla šezdesetu. Njen modni izbor naišao je na odobravanje i hvale ljubitelja mode. Nosila je ružičasti gornji deo i beli donji deo, što se savršeno uklopilo u celokupni izgled. Bijele sandale i roze “Louis Vuitton” torba dodatno su doprineli sofisticiranom izgledu. Nakon ovog pojavljivanja, Suzana je obasipana komplimentima jer nikada ranije nije izgledala tako sjajno.

Suzana, folk pevačica iz Srbije, stekla je veliku popularnost tokom svoje karijere zahvaljujući mnoštvu hitova koji su se redovno nalazili na vrhovima top-lista. Njene najpoznatije pesme uključuju “Born in the Right Time”, “I’ll Send You Love”, “Who Cheated Me Once”, “No Regrets” i mnoge druge. Suzanin muzički talenat i harizma ostavili su dubok uticaj na balkansku muzičku scenu.

Svoju muzičku karijeru započela je kao mlada izvođačica, a 1993. godine snimila je svoj debitantski album za izdavačku kuću Diskos u Aleksandrovcu. Na tom albumu se nalazi njen prvi hit “Maramče svileno”, koji je napisao proslavljeni muzičar Bora Dugić. Tokom svoje karijere, snimila je ukupno jedanaest albuma, svi su postigli ogroman uspeh na balkanskoj muzičkoj sceni. Suzana je takođe poznata po svojoj vezi sa Sašom Popovićem, takođe istaknutom medijskom ličnošću na Balkanu.

Preporučujemo