Samo tri studijska albuma na svom popisu, Aleksandra Prijović je ostvarila izvanredan uspjeh: tri uzastopna rasprodana nastupa u Areni, što je dostignuće koje nijednoj drugoj pjevačici do sada nije pošlo za rukom. Koncerti proteklog vikenda su tema o kojoj svi pišu i komentiraju. Prijović je proslavila svoj 28. rođendan prošle nedjelje i tijekom svoje karijere nizala je hitove koji su postali neprikosnoveni favoriti širom regije. Među njima se ističu omiljene pjesme poput “Totalna anestezija”, “Sve po starom”, “Za nas je kasno”, “Senke”, “Dam dam dam”, “Psycho”, “Dođi sebi” i mnoge druge.

Prije više od deset godina, privukla je pažnju javnosti sudjelovanjem u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Njezin izvanredan vokal privukao je pohvale od strane poznatih pjevača poput Šabana Šaulića, Svetlane Cece Ražnatović i Snežane Đurišić, što ju je postavilo u središte pažnje. Aleksandra je široko poznata kao osoba koja izbjegava bilo kakve kontroverze. Njezine izjave o tome kako se raduje tuđem uspjehu, zajedno s konsenzusom među njezinim vršnjacima da je potpuno skromna, svjedoče o tome kako su je vrijednosti koje su joj roditelji usađivali oblikovale kao osobu i kako upravlja svojim životom.

Kada nije u javnosti, provodi slobodno vrijeme u krugu najbližih, uključujući svog supruga Filipa Živojinovića, sina Aleksandra, roditelje i prijatelje. Tijekom tih trenutaka preferira udobnost tenisica i prirodan izgled, za razliku od visokih potpetica i elegantne odjeće koja se obično povezuje s njezinim javnim imidžem. Njezin YouTube kanal ponosno se može pohvaliti nizom pjesama s više od 50 milijuna pregleda. Dodatno, naglašava svoju predanost kontinuiranom usavršavanju i ulaganju u pjesme i videospotove. Jasno je vidljivo da već godinama ima dobro razrađen plan karijere te kontinuirano radi na njegovoj realizaciji.

Nikada nije bila upletena u skandale. Njezina tvrdnja da osjeća radost u sreći drugih, zajedno s jednoglasnim svjedočanstvom njezinih kolega o njezinoj potpunoj skromnosti, odražava odgoj koji je dobila od svojih roditelja i način na koji živi svoj život. Aleksandra je uvijek otvoreno govorila o svojoj predanosti karijeri i pristupu svom poslu s velikom marljivošću u odabiru pjesama i suradnika. Nakon udaje za Filipa, on je postao neizostavan dio njezine karijere, surađujući s njom na brojnim poslovima. Na kraju trećeg koncerta, Aleksandra je izrazila zahvalnost Filipu, priznavši da je njihov uspjeh rezultat zajedničkog truda. Javno je istaknula da je uvijek bila transparentna u vezi s tim činjenicama i da bez Filipa ne bi dosegla svoju trenutnu poziciju.

Preporučujemo