Komšije naše pjevačice Dare Bubamare bez dlake na jeziku su odlučile da prokomentarišu kako se pjevačica ponaša kada nema kamera, ali i to kako je viđaju najviše u luksuznom automobilu. Jedna od komšinica je rekla da je prije nekoliko godina doselila u jedan luksuzni kompleks, koji još nije izgrađen do kraja. Kako pričaju stanari iz obližnje zgrade, pjevačica živi u penthausu sa svojim sinom Kostom , za koji se svojevremeno pisalo da je izdvojila 200 000 eura, ali ipak da se ponaša kao sav normalan svijet.


– Dara je super komšinica, ako ćeš iskreno. Živi ovde u komšiluku u penthausu. Često obilazi prodavnice i ljubazna je prema svojim komšijama. Znam lično da je sjajna, jer to i klijenti u mom salonu govore o njoj. Sin Kosta joj je lepo vaspitan i ljubazan. Bubamara ode do prodavnice, ali nije uvek ful doterana. Sasvim normalno izgleda, kao najobičnija žena iz naroda. Ne gledam je kao estradnu umetnicu, već kao komšinicu – kaže frizerka iz obližnjeg salona, dok njena mušterija tvrdi da ju je viđala nekoliko puta, ali samo u bijesnom automobilu.

– Par puta sam je videla, ali uvek projuri u besnom automobilu. Vidim je samo u trenucima kada parkira auto, ali nikada je ne primećujem u šetnji – govori žena koja je sretala pjevačicu.

U obližnjoj apoteci apotekarka izjavljuje da je pjevačica veoma fina osoba, kao i da je kod njih došla jedanput kada se osjećala bolesno i malaksalo.

– Fina je osoba, u najobičnijem izdanju je došla u apoteku. Ništa neukusno, degutantno, šta više bila je bolesna videlo se to i po njoj. Ne mogu da kažem ništa u negativnom kontekstu. Jednom se zadesila kod nas u apoteci kao pacijent kada se razbolela i to je ujedno i poslednji put da sam je srela. Možda da sam obraćala više pažnje zapazila bih je na svakom ćošku ovde – iskreno kaže apotekarka za dommaće medije, dok u prodavnici preko puta prodavačice ističe kako najčešće kupuje cigarete.

Lepa je Dara uživo. Dođe kako kad u prodavnicu, ne baš preterano. Nekad je u opuštenom izdanju, nekad je i našminkana. Poslednji put je kupovala cigarete, ali ostalo ne pratim šta stavlja u svoju korpu. Nije umišljena, sasvim je jednostavna i prosta žena kao i ja – kroz osmijeh govori prodavačica

Preporučujemo