Glumica Branka Pujić danas proslavlja svoj 60. rođendan, a njena kćerka, takođe glumica, Anđela Jovanović je putem svog Instagram profila izrazila svoje emocije i čestitala joj ovu posebnu priliku.

  • Draga mama, tvoja prisutnost i svetlost su toliko blistavi da mi je teško pronaći reči kojima bih opisala koliko značiš. Tvoja nežnost, ljubaznost i beskrajna ljubav obasjavaju sve nas. Tvoje srce je prostrano kao beskrajni svemir, tvoje razumevanje za druge je duboko i dirljivo, a tvoja vera u ljude nadahnjuje. Svaki dan si mi inspiracija, i tvoj primer je ono čemu težim u životu. Srećan šezdeseti rođendan, voli te tvoja neizmerna ćerkica do neba! – poručila je Anđela svojoj majci, a ispod njenog posta su se ređale čestitke i poruke podrške.

Naravno, ponosna mama Branka se nije mogla suzdržati i napisala je odgovor sa mnogo emotikona srca:

  • Volim te, moja draga ćerkice! – napisala je Branka, a srce je ostavila i glumica Milena Vasić. Čestitke su pristizale u obliku lajkova, a i majka i ćerka su podelile dodatne slike na svojim Instagram profilima.

Podsetimo, nedavno je Anđela Jovanović izgovorila sudbonosno “da” svom dugogodišnjem partneru, sportisti Mihailu Dudašu, a njihovo bajkovito venčanje se održalo u prisustvu najbližih prijatelja i porodice. Na venčanju je posebno emotivan trenutak bio kada je mladina otac, glumac Dragan Jovanović, prvo prolivao suze, da bi potom proveo ostatak večeri veselo igrajući i zabavljajući se do kasnih sati. Novopečeni bračni par otvoreno pokazuje koliko im Anđelin roditelji znače, a to je vidljivo i u činjenici da su proveli deo svog medenog meseca zajedno.

Preporučujemo