Saša Popović, čuveni kreativni direktor megapopularnog takmičenja “Zvezde Granda”, nije samo muzički guru, već i osoba koja je dugi niz godina ostala prisutna na estradi. Poznato je da se u svetu zabave često dešavaju razmirice i konflikti, ali čini se da je Saša Popović izuzetak u tom smislu, jer je s mnogima na dobroj nozi.Međutim, nedavno je odlučio da podeli sa javnošću intrigantnu tajnu – postoji samo jedan izvođač sa estrade s kojim nije razgovarao čak 23 dugih godine. Taj misteriozni pjevač je niko drugi do Miroslav Ilić, čovek čije se ime često spominje u muzičkim krugovima.

Popović je izneo ovu neobičnu činjenicu u nedavnom intervjuu, otkrivši da nikada nije uspostavio kontakt s Miroslavom Ilićem tokom poslednje dve decenije. Iako ima mnogo poznanika i saradnika na estradi, ovaj dvojac jednostavno nije imao priliku za razgovor.”Ne postoji niko. Samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 23 godine. Nikada se nisam ni sretao sa njim. Jednostavno on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine. Evo prošlo je već 23 godine, iako cijenim njegov rad i njegove pjesme su uvijek dobrodošle u Zvezdama Granda”, priznao je Popović.Ovaj neobičan odnos između Popovića i Ilića čini se da nije uticao na profesionalni odnos prema Miroslavovim pesmama, jer su i dalje dobrodošle na takmičenju “Zvezde Granda”.

Popović, koji danas obavlja funkciju kreativnog direktora u ovom muzičkom takmičenju, priznao je i da nije očekivao takav ogroman uspeh produkcije koju je osnovao krajem prošlog veka. “Pravo da kažem, kad sam osnivao Grand nisam baš bio siguran da će 25 godina biti toliko uspešan i da će i dalje biti najgledaniji šou program i najgledaniji muzički program, ali evo, dočekali smo i to tako da sam zaista srećan i zadovoljan i nadam se da ćemo ovako i nastaviti i da ćemo dočekati i 30 godina postojanja Granda, a poslije kako bude”, zaključio je Popović u razgovoru za “Grandonline”.

Očigledno je da unatoč malom nesporazumu s Miroslavom Ilićem, Saša Popović i dalje uspešno vodi svoje muzičko carstvo i izražava optimizam u pogledu budućnosti “Zvezda Granda”.

Preporučujemo