Arapke su poznate kao žene koje vode računa o svom izgledu i postoji 5 načina na koje to čine

Znanstvenici su proveli istraživanje i otkrili da Arapke imaju najbolju njegu kože. I sa 60 mogu izgledati mlado zahvaljujući ovih 5 pravila:

Guste obrve

Arapske dame imaju guste obrve, koje njeguju posebnim uljima. Rijetko posežu za pincetom, a i u poznim godinama obrve su im uglavnom prirodne.

Olovka za oči

Jedino što Arapke otkrivaju svijetu su oči koje su često uokvirene crnom olovkom za oči, što dodatno naglašava njihov tajanstven pogled.

Posjetite hamam

Orijentalne kupke savršeno čiste kožu i uklanjaju toksine iz tijela. Prilikom znojenja kod žena se uklanjaju gornji i oštećeniji slojevi kože, ostavljajući kožu lica i tijela sjajnijom, elastičnijom i glatkom.

Njega zuba

Arapkinje uvijek imaju bijele zube, a razlog tome je dobra oralna higijena. Mnogi ljudi vjeruju da je pranje zubi u Europu uneseno iz arapskih zemalja. Dentalnu higijenu nastoje održavati na prirodan način.

Visokokvalitetna uljna kozmetika

Arapke preferiraju prirodnu kozmetiku za njegu kože i kose. Kako bi kosa bila sjajna i duga, na kosu nanose posebna ulja. Isto vrijedi i za tijelo, trljajte i masirajte maslinovim uljem. Ulje tamjana, ružino ulje i bademovo ulje umiruju kožu, čineći je čistom i zdravom.

Preporučujemo