Nekadašnja rijaliti igračica, a danas, može se reći uspješna pjvačica Maja Nikolić se ovih dana našla u centru ska*dala. Naime, prije 9 godina, ova pjevačica je u jednoj emisiji odlučila da otpjeva pjesmu “I will survive” Glorije Gejnor. Iz razloga i načina na koji je ova pjevačica otpjevala ovu pjesmu, snimak se jako brzo našao na intenet platformama, gdje je uhoviti autor rijeio da ga titluje. U ovoj verziji “s prevodom” koji se na Jutjubu može pronaći pod nazivom Maja peva na izmišljenom jeziku”, ova pjevačica navodno izgovara: “aj vi survajv” i “aj džast bokala fajn helme ba jo fejs”.

Maja Nikolić - Wikipedia

Naime,Maja Nikolić je sada odlučila da se oglasi na društvenoj mreži Instagram i zatražila pomoć.Za njih se borila kao LAVICA: Evo kako danas izgledaju sinovi pevačice Maje Nikolić zbog kojih je mnoge noći proplakala (FOTO) || Story.rs

“Ovaj video na Jutjubu ima 994 hiljade pregleda. Hajde da ispravimo nepravdu i molim vas da svi prijavimo ovaj video da bi ga skinuli i izbrisali. Jer naslov da peva na izmišljenom jeziku, čime se pljuje moj lik i delo i ugrožava direktno moja karijera. Znate da sam najnagrađivanija pevačica Srbije i Crne Gore, Makedonije, Republike Srpske i svih prostora bivše Jugoslavije, kao i to da sam završila gimnaziju Svetozar Marković, kulturološko jezički smer za prevodioca sa svim peticama, u Nišu”, napisala je Maja na Instagramu i nastavila:

Maja Nikolić zbog Miloševića napustila Srbiju, a evo zašto je išla kod Mila! | BN

“Engleski jezik govorim kao maternji, 8 godina sam živela u Americi, u San Dijegu i pohađala Stela Adler akademiju u Los Anđelesu. Jako je ružno da ovaj video godinama stoji na Jutjubu. Pomozite mi, molim vas, da ispravimo ovu nepravdu i da se video skine, što će se i desiti ako ga prijavimo”.

Preporučujemo