Lepa Brena je tih dana bila na vrhuncu svoje slave. U njenom garderoberu je bilo pregršt bundi iza sebe je imala milione prodatih ploča, vojsku obožavatelja,Barbike sa njenim likom, ljubav voljenog muškarca, a onda se sve odjednom srušilo. Bilo je to 2000. godine kada joj je stigla poruka koja ledi k*v u žilama.

“Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave”, stajalo je u prvoj poruci otmičara koji su ugrabili njenog starijeg sina Stefana.

Lepa Brena
Upravo tada se ostvarilo proročanstvo gatare koja je Lepoj Breni još kao djevojci prorekla da će biti poznatija i od Tita. Tad, Fahreta Jahić, još nije ni sanjala da će se popeti na muzički tron Jugoslavije, a zbog toga i proživljavati najdublju patnju zbog ot*ice djeteta. Nakon te poruke više ništa nije bilo isto. U porodici slom, neizvjesnost, bol. Iščekivale su se direktive šta Brena mora da uradi da joj vrate sina. Pjevačica je tek sad smogla snage da priča o tome te rekla da su otmičari tražili novac čak i za Stefanov l*š. Pet dana pjevačica i njen suprug Boba Živojinović nisu znali da li im je sin živ, a onda je stigla druga poruka.

Lepa Brena
“Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina. Živog za 2,5 miliona tadašnjih nemačkih maraka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati deo po deo Stefanova tela”, rekla je Brena.

Upozorili su Živojinoviće da ne zovu policiju i dali im rok od dva dana da skupe novac. Naglasili su im da ne odugovlače s isplatom. Za svaki dan kašnjenja na Stefanovoj će ruci, prijetili su, biti jedan prst manje, a ako se ne jave ni nakon 10 dana, Brena i Boba otkupiće mr*vog Stefana. Živojinovići nisu gubili vrijeme, odmah su skupili novac i Stefana vratili živog kući. Breni još nije jasno kako do danas nije otkriveno ko im je priuštio najgoru noćnu moru u životu.

Lepa Brena
“Sve su otmice otkrivene, samo nije otkriveno ko je to napravio mom detetu. Nakon toga se više ničega ne bojim. Naravno da danas imam osiguranje, to su profesionalni ljudi koji se ne vide, ali tačno znaju šta treba da rade,” rekla je pjevačica. Nije htjela da govori na koji način su joj vratili sina. Porodica nakon toga više nije ista. Žive i rade normalno, ali tra*ičan događaj ostavio je traga.

Ne slaže se s onom da vrijeme leči sve rane. Osim otmice sina, kao najbolniji trenutak u životu izdvaja i očevu sm*t.

Preporučujemo