Najpoznatiji srpski zet i glumača legenda Kristijan Bejl š0kirao je javnost priznanjem da je za ulogu u kultnom filmu “Američki psiho” imao manji honoran i od šminkera. Nakon intervjua koji je dao za magazin “GQ”, o ovoj vijesti danas bruji cijeli svijet.

Kristijan Bejl
– Niko nije želio da radim taj posao osim reditelja. Tako da su rekli da mogu da dobijem posao jedino ako budem toliko plaćen. Platili su mi zakonski minimum. Sećam se jednog dana snimanja kada sam sedeo u prikolici za šminkanje, svi su mi se smejali, jer sam zarađivao manje od njih – istakao je srpski zet.

A ulogu zahvaljujući kojoj je izgradio veoma uspješnu karijeru je dobio samo zato što ju je odbio Leonardo Dikpario, pošto ga je maćeha ubijedila da tako postupi, smatrajući da to ne bi bila dobra odluka za njega nakon što je odglumio legedarnog Džeka u “Titaniku”. Naime, njoj se nije svidjelo na*ilje nad ženama koje se prikazuje u “Američkom psihu”.

-I ne samo ja. Svaku ulogu koju danas neki glumac dobije, dobije ju zato što ju je Leo odbio. Nije bitno koliko ste “dobri” sa rediteljima. Svi ti ljudi s kojima sam ranije radio, svi prvo ponude ulogu Dikapriju. Tako da, hvala ti, Leo, jer on zaista i može da bira šta će raditi. I svaka mu čast, fenomenalan je – poručio je Bejl čija se bogatstvo danas procenjuje na 120 miliona dolara.

Kristijan Bejl je poslije angažmana u ovom ostvarenju nizao uspješne uloge, i čak četiri puta bio nominovan za Oskara. A osim po izvanrednoj glumi, sve je ostavio bez teksta i njegov potez koji je uradio zbog ljubavi i svoje supruge Srboslave Sandre Blažić sa kojom ima dvoje djece. Iako se njegova porodica protivila toj vezi samo zato što je Sibi Srpkinja, oni danas imaju jedna od najskladnijih brakova u Holivudu. A kako bi joj dokazao svoj osjećanja, prešao je čak i u pravoslavlje. Glumac, koga zovu kraljem transformacija, je u gotovo svakom intervjuu priznao da danas ne bi bio tu gde jeste da nije bilo upravo Sandre.<p>Poznati srpski zet zarađio manje od šminkera, a baš ta uloga ga je proslavila!</p>

– Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina – s jedne strane neko bi rekao ‘jadna žena, sigurno joj nije lako da se nosti sa tim’, a s druge strane možete da joj zavidite i kažete ‘kakva srećnica, u isto vreme može biti s toliko različitih muškaraca’ – rekao je svojevremeno Bejl.

Preporučujemo