Današnji članak posvećen je najpopularnijoj pjevačici sa naših prostora, koja se svakodnevno pojavljuje u svim našim medijima, a razlog za to jeste sam život koji vodi, jer je on zaista sadržajan i Jelena uvijek ima neka nova dešavanja. Nekoliko puta do sada kazala je da je ateist, ali privatno poštuje tradiciju i običaje te slavi velike blagdane, prvenstveno zbog svojih kćeri koje im se najviše vesele i uživaju.

Božić je tradicionalno proslavljen i u njenoj rezidenciji, bila je okružena svojim najmilijim i na jedinstven način proslavljen uz mnoge specijalitete i nezaobilaznu česnicu sa skrivenim novčićem. Trudili su se ispoštovati sve tradicionalne kršćanske blagdanske običaje i imali su predivnu porodičnu atmosferu, što je Jeleni svakako puno značilo.

Na ovaj poseban dan u godini, definiitivno najveći užitak je provoditi ga u porodičnom druženju i dječjem smijehu, međutim, kako smo mogli vidjeti Jelenina najmlađa kćerka i nije bila baš naročito raspoložena. Lomljenje kolača i traženje novca uobičajna je božićna tradicija koju svi s nestrpljenjem očekuju a naročito oni mlađi, trenutak kada je pjevačica to učinila sa svojim nasljednicima i izazvao je veliku pozornost na Instagramu, gdje su uslijedili mnogobrojni komentari.

Kako smo to mogli vidjeti, Jelena je bila ta koja je izvukla paricu i sa tim se odmah i pohvalila, bila je vidno raspoložena i u pravoj prazničnoj atmosferi, međutim, u igri je učestvovala i Atina, starija kćerka Jelene Karleuše, vidno uzrujana što je ostala bez nagrade.Snimka koja je objavljena sa njihovog porodičnog druženja je za kratko vrijeme skupila veliki broj pregleda i komentara, u kojima pratitelji ističu svoju podršku za njenu kćerku ali dodaju i to da su se slatko nasmijali.

Preporučujemo