Leontina Vukomanović se u posljednjih nekolko godina odlučila povuć sa javne scene, i posvetila se radu sa djecom, ali je sada odlučila da iskreno progovori o danim kada je njena karijer doživjela vrhunac. Ona je priznala da je u toku posla pjevačice na svoju odjeću dala ogroman novac, pa su baš iz tog razloga njene finansje bile pod znakom pitanja.


-Ranije sam bila spremna da odvojim ogromne sume novca na kreacije koje mi se dopadnu. Bankrotirala sam zbog tih svojih želja, jer zaista nisam žalila novac na odeću koja mi se dopadne. Kada je u pitanju domaća moda, nisam pitala koliko nešto košta- rekla je pevačica koja je potom priznala da je svetski brendovi nikada nisu privačili

LEONTINA: Sinu Slobodana Miloševića posvetila pjesmu - Express
Ona je priznala da je nikada nisu zanimale neke velike svjetske marke, niti su je ložile iste. Imala je naviku da prati domaće brendvove, i bila je najsretnija kada nosi unikatne komade odjeće. Osim toga, ona je velike iznose novca davala i na brendiranu obuću. Leontina je priznala da su se zadnjih nekoliko godina njene životne navike promjenile.

-Otkako sam se povukla sa javne scene hodam u espadrilama jer su udobne i mogu da pređem čitav grad u njima. Bitno mi je da je odeća koju nosim udobna i više ne trošim puno novca na garderobu- rekla je Leontina, koja je potom otkrila da sa nestrpljenjem iščekuje novu sezonu „Pinkovih zvezdica“ u čijem je žiriju.

Svi znaju da je LEONTINA bila u braku sa Filipom Patom, ali sećate li se da je zavela i jednog od NAJPOPULARNIJIH PEVAČA u Srbiji? | Najnovije vesti - Srbija danas

-Jedva čekam da počne nova sezona, jako mi nedostaje takmičenje. Konstantno radim sa decom, ali u mom horu oni pevaju pesmice za svoj uzrast, a deca koja se takmiče u „Pinkovim zvezdicama“ pevaju pop muziku koja mene zapravo pokreće. U poslednje vreme dosta radim, a kada ne radim ja čuvam dete, kod mene nema treće opcije- zaključila je ona.

Preporučujemo