Posebna gošća u šesnaestoj epizodi plesnog takmičenja “Rame uz rame sa Draganom”, koje se vikendom prikazuje na Kurir televiziji, bila je ni manje ni više nego slavna Zorica Brunclik. Ova priznata umetnica nije štedela reči hvale kada je reč o folk zvezdi Dragani Mirković.Dragana Mirković, koja se redovno pojavljuje u emisiji “Rame uz rame sa Draganom” emitovanoj svakog vikenda na Kurir televiziji, istinskim entuzijazmom pokazuje duboko poštovanje prema svojim kolegama.

Tokom ove posebne epizode, Zorica je delila svoje misli o odnosu sa muzičkom zvezdom, naglašavajući dugogodišnje poznanstvo koje seže od samog početka Draganine karijere. “Poznajem Draganu od njenih prvih koraka. Ne bih rekla da sam je pratila, jer nije bilo potrebe – ona je bila neizbežna. Njena karijera bila je poput meteorskog uspona, slično kao i moja. Prosto rečeno, to se desilo već sa njenom prvom pesmom. Često smo zajedno nastupale na koncertima i velikim manifestacijama, često se nadmetale jedna protiv druge”, izjavila je Zorica, izazivajući oduševljenje kod Dragane. Ova poslednja nije ostala dužna i uzvratila joj je rečima punim divljenja:”Zorica Brunclik je moja dugačka prijateljica i koleginica. Kemiš takođe. Volim ih oboje kao bračni par”, istakla je folk diva.

“Verujem da smo dve ličnosti koje zaslužuju priznanje, poštovanje i uzajamno poštovanje. Poštujem ono što je osoba poput Dragane Mirković postigla – sav njen trud, posvećenost i sve predivne pesme koje krase njenu karijeru dugih četrdeset godina. Mislim da se taj nivo kvaliteta završava s njom”, iskreno je dodala Zorica.Dragana, očigledno ganuta, nije krila svoje oduševljenje: “Ovo je velika čast, ne samo kompliment. Primiti ovakve reči od Zorice Brunclik je nešto neobično”, izjavila je folk diva s ponosom.

Preporučujemo