Nekada daleko poznata bivša “Loto djevojka” kako su je mnogi prije, ali i danas je tako oslovljavaju, na javnoj scen je skoro pola vijeka. S njenih nepunih 18 godina, zakoračila je u javni život, a od tada pa do danas nije prestala da zrači svojom ljepotom, harizmom pozitivnom energijom. Toe svjedoči i ide u prilog i fotografija Suzane Mančić, na kojoj ona, može se reći izgleda bolje nego ikad.

suzana mancic biografija | Lifestyle | Poznati

Naime, ova lijepa i atraktivna voditeljka vć neko vrijeme boravi u Varšavi , u Poljskoj, odakle svoje pratioce na društvenim mrežama redovno izvještava o njenim aktivnostima koje praktikuje, a prelijepih lokacija koje ona posjećuje ne manjka. Upravo zbog tog nije moglo proći nezapaženo da ona i te kako zna sebi da da oduška, i da uživa u čarima ovog prelijepog putovanja.

Zbog po*no snimaka sa oba muža, Suzana Mančić molila ćerke da je ne predstavljaju kao roditelja - Alo.rs

Široki osmijeh koji je njen zaštitni znak godinama unazad, Suzana ne skida sa lica, a mnogima je zapala za oko i njena vitka figura, pa tako mnogi komentarišu da je jako puno oslabila, te da joj nova kilaža odlično pristaje. Fotografija koju je Suzana Mančić objavila je dokaz da je za nju vrijeme odavno staplo, pa tako ne čudi činjenica što ona već gpdinama uazad slovi za jednu od nnjegovanijih dama sa estrade, koje i te kako vode računa o svom izgledu.

Ona je karijeru je započela pjesmom „Ogledalce, ogledalce“ sa nepunih 18. godina. Kasnije se oprobala kao voditelj zabavnih emisije, dugo godina je vodila tv emisiju gdje se izvlačile dobine LOTO kombinacije. Zbog toga je i dobila nadimak „LOTO devojka“, te postala jednom od ikona popularne kulture u bivšoj Jugoslaviji.

Preporučujemo