Glumica Ivana Dudić često deli svoje duboke insajderske uvide o specifičnostima svog zanimanja, za razliku od većine njenih kolega koji izbegavaju da otkrivaju pojedinosti. Jedna od tema kojom se bavi, a koja često ostaje neizgovorena, jeste proces snimanja eksplicitnih scena, a glumica je u prošlosti detaljno opisala kako te situacije zaista izgledaju.

Tokom snimanja jedne od serija, Ivana nije komunicirala sa svojim kolegom iz klase, Milošem Đurovićem, iako su morali zajedno da snimaju intimne scene. – Naš odnos izvan seta bio je poput lav-hejt odnosa, gde smo se pet minuta voleli, a zatim pet minuta nismo. Bilo je to zaista čudno, ali baš u trenutku kada smo snimali ozbiljnu eksplicitnu scenu punu strasti na livadi pod mesečinom, mislim da tada nismo razgovarali – izjavila je Ivana Dudić, dodajući:Ne radi se o tome da vas jednostavno stave u sobu, uključe kamere i puste vas da radite šta god želite. Ne, to nije tako.

Tu su nas četvoro, a situacija je vrlo neprijatna. Snimatelj stoji s kamerom ispred nas, reditelj iza njega, a garderoberka čeka da nas obuče jer je napolju temperatura ispod nule. Samo čujete reditelja kako vam naređuje “hajde, uhvati ga”, “ajde, povuci je”, i tako dalje. Jako neprijatno je iskustvo, stvarnost nije toliko strašna koliko je sve vešto montirano – iskreno je podelila svoje iskustvo glumica.Pored toga, Ivana Dudić je iznenadila mnoge priznanjem da joj je znatno teže skinuti se pred muškarcem kada postoje emotivne veze između njih, u poređenju s time koliko teško može pustiti suzu pred kamerom.

Nedavno sam to pomenula u jednom intervjuu i zaista je tako. Emotivno se ogoliti mnogo je teže nego fizički. Bar za mene kao glumicu. Kada trebam izraziti određenu emociju, moram se duboko zaroniti u sebe i istraživati neke delove svog unutarnjeg bića. Stvarno se više plašim toga nego same golotinje. Brine me hoće li se videti celulit ili kako će izgledati moja zadnjica? Za mene je mnogo teže opravdati svaku suzu koju prolazim pred kamerom nego se skinuti i odigrati tu scenu – iskreno je priznala Ivana.

Preporučujemo