Ivan Bosiljčić na najsrdobrijem mogućem načinu izrazio je svoje najiskrenije čestitke povodom rođendana svojoj voljenoj supruzi, Jeleni Tomašević. Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević su neprikosnoveno zapaženi kao jedan od najlepših i najusklađenijih domaćih parova u javnom svetu. Duboka međusobna naklonost i ljubav koju dele su jasno prepoznatljive, a popularni glumac nije štedeo reči ljubavi dok je upućivao svoje čestitke prelepoj pevačici povodom njenog rođendana.

Današnjim danom, 1. novembra 2023. godine, Jelena je zakoračila u svoju četvrtu deceniju, proslavivši svoj 40. rođendan. Ivan je tim povodom obratio divne i emotivne reči svom životnom saputniku, reči koje su toliko isijavale toplinom da nijedno srce, čak ni ono najhladnije, ne bi moglo ostati ravnodušno. “Uvek se seti da si hrabrija nego što veruješ da jesi, da si jača nego što ti se čini, pametnija nego što misliš i dvostruko lepša nego što si ikada mogla da zamisliš da ćeš biti,” napisao je Ivan.

Nakon toga, nije zaboravio da joj poželi dobrodošlicu u petu deceniju života, dodajući: “Srećan ti rođendan, draga lepotice, dobrodošla u četrdesete.” Ova prelepa poruka prateća je jednom od Jeleninih fotografija koju je Ivan radosno podelio.

Iako je protekla godina bila izuzetno teška za Jelenu Tomašević, s obzirom na gubitak svog oca, bilo je i svetlih trenutaka. Njen suprug, koji je ranije često putovao izvan zemlje zbog profesionalnih obaveza, sada se ponovno smestio u Beogradu, pružajući im priliku da provedu znatno više vremena zajedno u svom prelepom domu.

Preporučujemo