Poznata pjevačica Marina Visković važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na našoj javnoj sceni. Ona je odlučila da progovori o muzici, fakultetu koji inače još uvijek nije završila, planovima za budućnost, ali i o krahu emotivne veze na koju je odlučila da stavi tačku nakon 10 godina. Ona je napravila ozbiljnu pometnju sa svojom novom pjesmom o alkoholu i tabletama, a sada je odlučila da prokomontariše riječi pjesme. Inače, ona je poznata po svom savršenom izgledu.

– Jao bože, koja je to veza između mene i tableta? Zaista nisam tabletoman, iako non-stop o tabletama pevam, evo neću više (smeh). Šalu na stranu, pesma samo metaforički govori o fazi kada ste emotivno i psihički pokidani zbog neke ljubavi.

Marina je ptakođer progovorila i o svojim osjećanjima kada je u pitanju ljubav.

 

– Sada sam odlično, sama sa sobom sam sjajno, pa ko zna, možda se neko nakači – pevačica je otkrila i ko joj je pomogao da prebrodi ljubavnu krizu.

– Jako dugo sam išla kod psihologa. Nažalost, raskid ili razvod su vrlo teške stvari, treba vremena da se to prebrodi. Meni je trebalo dugo da se oporavim jer je veza bila duga. Svako to pregura na svoj način, ali sada sam dobro.

MARINA VISKOVIĆ NEPLANIRANO OBJAVILA VRELU FOTOGRAFIJU: Bilo je davno! - Express
Još je prokomentarisala i studije psihologije koje još nije završila i koje još traju.

– Kad-tad ću je završiti. Meni je priprema za faks bila, pored svih obaveza koje imam, neka vrsta relaksacije – rekla je Marina i otkrila kakav je njoj muškarac potreban.

– Ja sam devojka koja voli da uživa, meni bi sada odgovarao neko ko bi zajedno sa mnom uživao u životu, neko ko je pozitivan, ko ima blagu narav kao ja. Ako negde tako savršen postoji, a bitno da sam ga ja u glavi već nacrtala (smeh) neka se javi.

Marina je još progovorila i od djeci i o udaji.

Marina Visković završila u Hitnoj: Nisam mogla da dišem! || Hello Magazin!

– Moji roditelji mene jako dobro poznaju jer sa njima delim zaista sve. Što se tiče udaje, ne pritiskaju me. Godine starosti su iluzija, a udaja zaista nije bitna, zato se i šalim često na taj račun. U mojim godinama bi prema statistikama trebalo da do sada imam bar troje dece, ali ja sam se posvetila drugim stvarima. Kada bude došao trenutak da se to dogodi, onda će se i dogoditi – rekla je Marina Visković

Preporučujemo