Pjevačica Vesna Vukelić Vendi je progovorila o Sajmu knjiga, svom učešću na njemu, ali i sa čime se susrela tokom promocije knjige. Vukelićeva je istakla da je pjevanje njena branša, ali da iapk ne pripada tom miljeu.

Osudite Vesnu Vukelić Vendi zbog toga što truje pse i stavlja im zihernadle u meso! Mjesto joj je na psihijatriji! | DEPO Portal
– Ponosna sam što sam član ove ekipe, a u suštini ovo i jeste moje mesto. Ovo je roman a ne čminkana knjiga, ozbiljno je delo koje je zasnovano na istini. Ako ne ponudite misaono delo, ono neće proći, moram to reći iako ja poštujem uvek tuđi rad. Mnogi su prolazili, neki od njih da kažu ”bravo” a neki od njih i da kupe knjigu, ne mogu biti ponosnija – započela je Vendi izlaganje.

Kćerka Vesne Vukelić Vendi lijepa kao lutka (FOTO)

Ona je otkrila svoju više strasnost pa je tako otkrila i u čemu je ona to posebna u odnosu na ostatak estrade na kojoj je već nekoliko decenija.

Vesna Vukelić Vendi: Rijaliti je fabrika prostitucije
– Za površnog posmatrača, oni samo vide površno. Takvi ne shvataju pozadinu i ne znaju kakvom miljeu pripadam, ne znaju mi genetiku i razvojni put. Moji nastupi su samo segment moje ličnosti, a knjiga je moje nevidljivo biće. Ja sam osoba koja ima široku lepezu interesovanja, ja jesam pevačica ali to ne znači da ja pripadam tom miljeu. Uvek se tražilo da čovek bude prosečnih duševnih kapaciteta, te se svi tapšu po ramenu i smeju… Ja se pevanjem bavim da bih digla nivo estrade, estrada nije mulj! Mediokriteti su većina, lažni su, smeju se bezveze. Kada strčiš ona smetaš i nepoznanica si. Nikada nisam bila lice nego ličnost, neko ko ima svoje dostojanstvo, jedna princeza.

Preporučujemo