Era Ojdanić se nedavno prisjetio jednog neobičnog susreta sa svojom koleginicom Darom Bubamarom. Iako se ranije nisu najbolje slagali, Era je nedavno pohvalio Daru, što je iznenadilo mnoge. Dara, koja je ranije izjavila da isključuje ton kad god vidi Era na televiziji, dala je svoj komentar na njegovu izjavu.

“Čula sam da me je pohvalio… Poznajem tog čovjeka već stoljećima, a nekad me je napadao u novinama, i nisam znala zašto. Jednom sam rekla da mi nije drag zbog tih napada, ali čovjek može promijeniti mišljenje. Uvijek sam ga doživljavala kao energičnog i simpatičnog čovjeka, ali nisam znala što ga je navelo na te napade. Ipak, opraštam mu”, izjavila je Dara.Era je sada otvoreno pričao o problemima koje je Dara imala s njim: “Iskreno, ne znam što joj nisam drag, jer ja je obožavam”, rekao je pjevač. Također je podijelio kako su se upoznali:

“Prvi put smo se susreli dok je bila članica benda Košava. Snimali smo na Košutnjaku, a ona je skačući preko mene, šalila se, i zabavljala. Ja sam to shvatio kao šalu, jer mi je draga, volim je i smatram je odličnom pjevačicom.”Dara je nedavno otvorila svoju dušu o svom životu, priznavši da se njena majka suočavala s dugovima. Također je govorila o svom teškom djetinjstvu i istaknula kako su joj te teškoće pomogle da hrabrije korača kroz život.

Preporučujemo