Pevačica Goca Tržan, dok je davala svoj najnoviji intervju, podelila je sa javnošću intrigantan događaj iz prošlosti koji je do sada bio nepoznat u vezi sa svojom mlađom koleginicom, Milicom Pavlović. Goca je zaronila duboko u svoje sećanje i prisetila se prvog susreta sa Milicom koji se odigrao pre punih 13 godina.

Goca je strpljivo rekapitulirala taj dragoceni trenutak iz svoje prošlosti. “Milica i ja smo uspostavile posebnu vrstu veze, a sada ću vam otkriti kako smo se tačno upoznale,” započela je Goca svoje pripovedanje za Kurir. “Već sam znala da se to dogodilo, ali nisam znala da je upravo ona bila ta devojčica. To se desilo 2010. godine, dok sam pevala u Leskovcu. Kada sam sišla sa bine, primetila sam da mi jedna mala devojčica prilazi s namerom da se s mnom pozdravi.”

Nastavila je sa svojim sećanjem: “Tada sam odlučila skinuti svoju narukvicu i poklonila sam je toj devojčici, koja se ispostavila kao niko drugi do sama Milica Pavlović. Bila je tako draga i otvorena, i sa osmehom je prokomentarisala: ‘Imam osećaj kao da si ti povukla nogu.’ Ovaj trenutak je ostao urezan u mom pamćenju, i sada kada ga se setim, samo me podseća na tu posebnu konekciju koju Milica i ja imamo.”

Zanimljivo je kako se priča o Goci Tržan i njenom susretu sa Ivanom Marinkovićem razvijala. Detalje o njihovom odnosu možete pročitati u odvojenom tekstu: “Goca Tržan protiv Ivana Marinkovića, 274. deo: ‘Ne bih bila srećna sa Rašom da nisam indiferentna što se tiče njega!'”

Preporučujemo