Suzana Mančić je dobro poznata srpska glumica, pjevačica i TV voditeljica a mnogi je pamte kao “loto djevojku” s obzirom da je dugo vremena radila kao voditeljica tog programa, smatra se da je ona prava ikona popularne kulture još iz doba Jugoslavije.

Ono što je također poznato a tada je privuklo veoma veliku pozornost javnosti jeste to da je Suzana početkom 2000. godine odlučila da se slika za plejboj čime je njena popularnost još više porasla. Tokom školskih dana kada je pohađala gimnaziju navodi se da je postala članica muzičke grupe pod nazivom “Trag” sa kojima je snimila svoju prvu ploču i došla u kontakt sa ozbiljnim muzičkim poslom.

Što se tiče privatnog života imala je brak sa Nebojšom Kunićem koji je nastupao kao bubnjar za poznatu grupu “Sedmorica mladih”, sa njim je nakon nešto više od dvije godine dobila ćerku Teodoru. Međutim Nebojša se nakon nekog perioda samo udaljio od svoje porodice a onda je uslijedio i rat a oni su se odlučili preseliti na Kipar.

Zatim je 1995. godine saznala da je ponovo trudna a ubrzo je uslijedilo i rođenje ćerke Natalije. Brak Nebojše i Suzane trajao je nepunih osam godina nakon čega se ona vratila u Srbiju i odlučila pokrenuti razvod, kako je tada navela odlučila se za takav postupak zbog toga što Nebojša više nije bio čovjek u kojeg se ona zaljubila.

Njena nova veza koja je uslijedila početkom 2000. godine odjeknula je kao glavna vijest, nedugo nakon toga se udala za svoju novu ljubav, biznismena iz Grčke Simona Okomokosonom. Nedavno je izašla vijest da se u njihov brak mješa njegova bivša supruga na što je Suzana odlučila odreagovati pa je tom prilikom izjavila u medijima da su to čiste besmislice i da su njih dvije bliske prijateljice. Navodi da je njen suprug civilizovan čovjek koji se brine čak i za svoju bivšu suprugu što ona potpuno podržava.

Preporučujemo