Legenda i pjevačica narodne muzike Snežane Đurišić he već decenijama unazad na našoj muzičkoj sceni, pa tako važi za jednu od naših najvećih muzičkih zvijezda, a mora se priznati i da je njen glas jedan od najljepših koji ste čuli. Kolege za nju imaju samo riječi hvale, pa je tako nedavno za domaće medije naš harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio da je Snežana Đurišić ogromni perfekcionista.


Ona je poznata kao nko ko je damskog držanja, uvijek u jako elegantnim izdanjima, sređene šminke i frizure, a sada su nogi ostali bez teksta zbog fotografije koja se po prvi put pojavila u našoj javnosti. Naime, ta fotografija je nastala 1991. godine, a na njoj je Snežana u opuštenom, kućnom izdanju, dok zaliva cvijeće. U farmerkama i širokoj, šarenoj majici, papučama, a pažnju je privukla njena kratka kose, zbog koje bi je malo ko prepoznao. Pozitivni komentari se ispod fotografije samo nižu, a njeni obožavaoci ne kriju oduševljenje njenim ranijim izgledom, te pišu kako je oduvijek plijenila ljepotom i skromnošću.

 

Podsjetimo, Snežana Đurišić je talenat za muziku naslijedila od majke Dare, a to se pokazalo prije nekoliko godina kada se pojavila u muzičkom takmičenju ”Nikad nije kasno”, gde joj je najveća podrška upravo bila kćerka Snežana. Inače, Snežana je i član ”Grand” produkcije, gdje zajedno sa ostalim članovima žirija ”Zvezda Granda” bira mlade pjevačke talente, a potom ih i uči kako da budu dobri pjevači, ali kako je sama nekoliko puta istakla, prije svega dobri ljudi.Ovako je Snežana Đurišić izgledala prije 50 godina: Slika prije plastičnih operacija - Express

Preporučujemo