Nikola Lakić, trenutni sudionik sedme sezone rijalitija “Zadruga,” postao je poznat gledateljima tijekom svojih prethodnih pojavljivanja u emisiji “Parovi.” Međutim, njegova veza s televizijom “Happy TV,” koja trenutno posjeduje elitnu rezidenciju u Šimanovcima, završila je kontroverzno. Prije tri godine, dogodio se incident u kojem su Lakić i grupa sudionika pokušali nasilno ući u vilu “Parova” razvaljivanjem vrata. Nikola je putem medija iznio svoju verziju događaja, ističući da nije postojala neprijateljska namjera, već su željeli promijeniti postojeće ugovore koji su im bili nezadovoljavajući.

Njihov cilj bio je postići dogovor, ali nažalost, njihovi napori su bili uzaludni. Kako bi iznijeli svoje zahtjeve, napisali su ih na papir i uputili svoje zahtjeve tijekom posjeta lokaciji. No, na kraju su privedeni i odvedeni u policijsku postaju, gdje je Nikola Lakić detaljno iznio svoju verziju događaja. Prije tri godine, pet sudionika, uključujući Lakića, napustilo je reality show nasilno, što je rezultiralo velikim financijskim tužbama od strane televizije “Hepi.”

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, bivši par iz rijalitija, trenutno se natječu u istoj emisiji “Elita.” Iako su raskinuli svoju vezu, njihovi sukobi nisu prestali. Nedavno su se ponovno posvađali tijekom “Pitanja gledatelja,” ponavljajući iste priče koje su gledatelji čuli već mnogo puta. Oboje su iznijeli negativne aspekte svoje dugogodišnje veze, uključujući i teške optužbe. Macanović je posebno naglasio da ga više ne zovu “Beba,” istaknuvši da je prešao na život u Nišu, gdje se bavi prodajom čačkalica.

Marko Janjušević Janjuš također sudjeluje u aktualnoj sezoni “Elite,” a njegove radnje izazivaju veliku pažnju. Iako se tijekom ljeta pomirio sa svojom suprugom Enom, drugi natjecatelji pažljivo prate njegovo ponašanje, s sumnjama da bi mogao pogriješiti i izdati svoju suprugu. Unatoč tome, Janjuš nije upućen u ono što se događa oko njegovog Instagram profila. Nedavno je saznao da ga je Instagram suspendirao zbog uvredljivih komentara koje je netko tko upravlja njegovim računom uputio drugim korisnicima iste društvene mreže. Osoba odgovorna za Janjušev profil na Instagramu izrazila je zbunjenost ovom zabranom, postavljajući pitanje zašto su ga suspendirali, iako nije bilo ozbiljnih uvreda, osim izraza “idite kvragu” koji se pojavio u njihovim storyjima. Postavlja se pitanje je li netko u mogućnosti pružiti objašnjenje za ovu situaciju.

Preporučujemo