Jovana Nikolić je prva javno nagovestila da je Marija Šerifović krenula putem majčinstva. Taj otkriću iznela je tokom gostovanja u emisiji “Sceniranje”, vođenoj od strane voditeljke Vanje Camović, u aprilu 2022. godine. Tadašnja situacija, gde se Marija vešto držala tajne, a Jovana iznela svoje pretpostavke, sada dobija novo značenje nakon Marijine potvrde da je postala majka.

Jovana je u emisiji bila prilično eksplicitna, izjavivši da bi volela da čuje više o Marijinom iskustvu sa menjanjem pelena umesto o prodaji koncerata. Ova izjava izazvala je iznenađenje u studiju, a Marija, mada kroz osmeh, izrazila je zapanjenost Jovaninim iznenađenjem.

  • Kako je bezobrazna ova Jovana – prokomentarisala je Marija, ali uz smeh i dodala da je to samo šala, ističući da su njih dve dobre prijateljice.

Vanja je, povezujući priču o majčinstvu, postavila pitanje da li se Marija predomislila o želji da ima sina, budući da je Jovana rekla da bi volela da bude naslednik. Marija je otkrila da nije promenila mišljenje i istakla radost zbog trenutka koji se, kako je tada aludirala, bližio.

Camovićeva je postavila pitanje direktno Mariji, pitajući je da li može da zamisli sebe kako menja pelene, a Marija je sa ozbiljnošću odgovorila da je majčinstvo ozbiljna stvar i da će se to dogoditi kada potpuno posveti suštinu svog života Šerifović junioru.

Ovo javno nagoveštavanje u aprilu 2022. godine sada dobija poseban značaj nakon što je Marija nedavno potvrdila svoje majčinstvo, priznavši da je postala majka uz pomoć surogat-majke. Takođe, Jovane Nikolić i Marija Šerifović, kao dugogodišnje prijateljice, sada dele ovu posebnu životnu etapu koja će njihov odnos učiniti još snažnijim.

Preporučujemo