Una Mitrović, suvoditeljica omiljenog jutarnjeg programa Hepi televizije, hrabro se suočila s izazovom teške bolesti. U emisiji “Ćirilica,” vođenoj Milomirom Marićem, pridružio joj se Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda i slavni vaterpolist, a povezanost ove dvojice gostiju ostala je malo poznata javnosti. Iako je svojim gledateljima pokazivala prekrasan osmijeh, Una se u stvarnosti borila s teškom dijagnozom. Naime, u dobi od dvanaest godina dijagnosticiran joj je Burkittov limfom, rijedak i izrazito agresivan oblik raka.

Srećom, Una Mitrović, voditeljica s nevjerojatnom snagom duha, uspješno je prevladala ovu tešku bolest. U njezinoj borbi, neizravnu podršku pružio joj je i Aleksandar Šapić, osnivač humanitarne organizacije “Budi human.” Una je bila jedna od prvih korisnica pomoći ove zaklade. “Kruna” je postala jedan od prvih projekata koje smo podržali u našoj zakladi. Gledati je kako raste u hrabru i lijepu mladu ženu koja se bori za svoje mjesto u svijetu bilo je nevjerojatno zadovoljstvo. To je srž svrhe naše zaklade”, izjavio je Šapić, naglašavajući Una-inu inspirativnu borbu.

Una je postala savršen primjer kako se može prevladati ono što se čini nemogućim. Ova priča odražava srž ciljeva naše zaklade”, dodao je Šapić. Nakon uspješnog oporavka, Una je za Kurir podijelila svoje dojmove o prvom susretu s Aleksandrom Šapićem. Njezina emocionalna prisutnost tijekom medijskog izlaganja jasno je odražavala njezinu duboku zahvalnost. Kao pobjednica u opasnoj borbi, njeno vidno emocionalno stanje bilo je potpuno razumljivo. “Tijekom snimanja ‘Dobro jutro Srbijo,’ naša prva interakcija dogodila se na mom radnom mjestu, s gradonačelnikom kao gostom. Bilo mi je zadovoljstvo razgovarati s njim pred kamerama, a on je izrazio zadovoljstvo što me vidi kao zdravu i zrelu mladu ženu. To mu je bilo posebno važno jer me je upoznao kroz rad na zakladi,” ispričala je Una tijekom tog razdoblja.

Preporučujemo