Poznata bosanskohercegovačka pjevačica koja već godinama živi u Austriji ne krije da je već mjesecima unazad zaljubljena i sretna. Naime, Selma Bajrami je kako se da primjetiti, nakon burnog braka, a još burnijeg razvoda od svog bivšeg supruga Muje Musića. Naime, ona je prošla kroz pa*a0 nakon štj,,o je donijela odluku da se razvede 2014. godine.

Selma Bajrami - YouTube

Selma i njen tadašni izabranik Mujo su se vjenčali 2011. godine. Iako je u medijima i javnosti sve djelovalo kao idealno i kao ljuav za poželjeti, oni su nakon tri godine braka odlučili da stave tačku na svoj odnos i da svako krene svojim putem. Tek onda su za Selmu krenuli problemi. Kako je ona svojevremeno govorila za medij, on nije htio niti želio da se razvede od ove pjevačice, a nakon toga se sa njom borio oko staratejstva nad njihovim zajedničkim sinom Darisom.

Ovaj bivši par se tek 2016. godine uspio dogovoriti oko starateljstva, tako da su odlučili da ono bude zajedničko nad njihovi sinom i nakon toga su se konačno razveli. Ipak, on je njoj nastavio da pravi probleme i nakon toga.

SELMA BAJRAMI I DENIS KURDALI NERAZDVOJNI: Ljubav je u Tuzli - Express
Naime, nakon njega nikoga od svojih potencijalnih partnera Selma nije davala u javnost, sve do unazad par mjeseci, kada je objavila fotografije sa svojim novim momkom, Denisom Kurdalijem. S njim već mjesecima uživa u ljubavi, pa tako poneki trenutak sreće s njim odluči da podjeli sa sovjim pratiocima na Instagramu. Tako je jučer objavila fotografiju, njih dvoje, kako nasmijani poziraju u šetnji Bečom. Među onima koji su ovu fotografiju lajkali bila je i Severina.

 

Preporučujemo