Starleta i Bosne i Hercegovine Božana Vujinović je ušla u žestoku raspravu sa muškim dijelom svojih pratioca na društvenoj mreži Instagram, kada ju je jedan od pratioca upitao da li ona zna da kuha.


“Zašto bih kada postoje restorani”, odgovrila mu je ona, pa je odlučla da to objavi na svom Instagram storiju.

“Ovo nije kameno doba kada su žene morale kuhati. To što ste vi možda nesposobni da vašu ženu izvedete u restorane svakog dana, to je vaša stvar, nemamo svi ambicije biti domaćice, puniti paprike i imati neambicioznog muškarca s kojim bi sjedile 24 sata i smrdjele na zapršku”, dodala je još.

Bh. starleta: Ne kuham. Nemamo svi ambicije biti domaćice i puniti paprike  - Radiosarajevo.ba

“Napali me ovi muškarci iz kamenog doba, o majko sveta, moram predahnuti od Instagrama, isisavate mi energiju, vampirčine jedne zatucane”, poručila je Božana vidno izervoltirana.

Bh starleta: Ne kuham, nisam za domaćicu koja smrdi na zapršku /  Bljesak.info | BH Internet magazin

Podsjećanja radi ona je nedavno u žižu javnosti dospjela kada je podjelila sliku razgovora sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, gdje ju je on najgnusnije vrijeđao i prijetio joj. Također ona je hapšena u Crnoj Gori u jednom hotelu, jer se tada dovodila u vezu sa prosti*ucijom. Božana je tada platila 500 eura da bi izbjegla zatvor zbog bavljenja najstarijim zanatom. Ona je prije nekoliko godina prevarila klijenata, i to za 4.000 eura. U pitanju je dečko iz Šapca čije ime i prezime je poznato domaćim medijima, a koji ju je angažovao preko tadašnjeg makroa Mihajla Maksimovića. Božana je vidjela da je taj tip galantan, ali i slab na lijepe žene, pa mu je tražila i finansijsku pomoć pored toga što je on uredno platio njen dolazak.

Preporučujemo