Na početku nove sezone prestižnog takmičenja “IDJ show”, došlo je do manjeg sukoba između Nataše Bekvalac, koja zauzima poziciju trećeg člana žirija, i takmičara Stefana. Nataša, poznata po svojoj strogoći i iskrenosti, često nailazi na negodovanje takmičara zbog svojih oštrih komentara, ali važno je naglasiti da je njen cilj pružiti savete i pomoći učesnicima da se razvijaju u muzičkom svetu.

Relja Popović, takođe član žirija, intervenisao je kada je došlo do sukoba između Nataše i Stefana. Stefan je odgovorio Nataši na izazovan način nakon što mu nije dala glas, što je stvorilo napetu atmosferu u studiju. Relja je odlučno poručio Stefana da smanji ego i sujetu, ističući da je važno da takmičari budu džentlmeni i da shvate da su mentori tu da ih ocenjuju, bez obzira na privatna mišljenja.

Nataša je dodala svoje viđenje situacije, ističući da je insistirala na prisustvu Stefana u takmičenju, te da su njeni komentari motivisani željom da ga usmeri ka boljem performansu u budućnosti. Smirila je situaciju naglašavajući da je ona tu da pomogne takmičarima, te da Stefan ne treba shvatiti njene komentare lično.

Ovaj incident samo je jedan od izazova koji prate dinamičnu atmosferu takmičenja, gde se strastveni učesnici suočavaju sa strogim kritikama žirija, ali i dobijaju podršku i savete kako bi ostvarili svoj muzički potencijal.

Preporučujemo